Indonesien Komodo Island Varan Kigger Med Landskab I Baggrund

Rejser til Komodo-øerne

Komodo-øerne er som taget ud af Jurassic Park

Hvis du har set Animal Planet eller Discovery Channel, er det ret sandsynligt, at du er stødt på komodovaranen. Den store øgle har overlevet på jorden i mere end 4 millioner år, og i dag er bestanden koncentreret på øerne, der er opkaldt efter den. Og øernes vilde landskaber passer da også godt til varanerne. Her er både lyserøde strande og og kuperede bakker, der er som taget ud af Jurassic Park.

Oplev den sjældne komodovaran

Vi kommer ikke udenom, at Komodo-øerne er særligt kendt for en stor, sjælden øgle. Øen er nemlig hjemsted for langt de fleste af de 6.000 fredede komodovaraner, som er tilbage i naturen. Vi følte næsten, at vi var med i en naturudsendelse på tv, da vi mødte verdens største nulevende øgle, som trods sine korte ben kan jage sit bytte med en fart på 20 km/t og herefter nedlægge det med sit giftige bid.

En lyserød koralstrand

De fleste drømmer sig langt væk til en kridhvid sandstrand med palmer, når snakken falder på Indonesien. Men på ’Pink Beach’ er sandet, som navnet antyder, lyserødt. Det skyldes en bestemt koral, hvis røde stykker skyller op på stranden og blander sig med det hvide sand. Gå en tur og oplev den fantastiske kontrast mellem det turkis vand og det lyserøde sand.

Se solnedgangen over flere strande

Padar er en af de mindste øer i Komodo-området, og den er også hjem for en række utroligt flotte solnedgange. Det kuperede, grønne landskab danner rammerne, så det er bare om at finde sig til rette på en bakketop. Fra vores favoritspot, som ganske enkelt bare kaldes ’udsigtspunktet’, har du udsigt over fire forskellige strande, der bugter sig i det bløde aftenlys, mens solens stråler langsomt forsvinder i horisonten. Ø-livet, når det er bedst!

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.