Gadehandler

Rejser til Nordvietnam

Nordvietnam - Hanoi, rismarker og Halong-bugten

Mange bliver overraskede over Vietnams størrelse, og vi kunne bruge flere måneder i det aflange land. I det nordlige Vietnam finder du en perfekt blanding af gåture blandt rismarkerne, hovedstaden Hanois kulturelle overflod og ikke mindst kysten, hvor Halong-bugten indbyder til et afslappet cruise blandt de mange kalkstensklipper.

En rolig oase midt i Hanoi

Den vietnamesiske hovedstad er et herligt kaos af gadesælgere, dyttende scootere og cyklister. En stille stund finder du ved det berømte litteraturtempel, som blev opført i 1076 og bærer titlen som Vietnams ældste universitet. Templet har i dag adgang for alle, og det siges at bringe held før en vigtig eksamen. Et andet tip er en autentisk oplevelse: vanddukketeater tæt ved Hoan-Kiem-søen. Du forstår sikkert ikke et ord, men det skal opleves!

Besøg en flydende perlefarm i Halong-bugten

Du bør unde dig selv en tur til Halong-bugten med mere end 3.000 kalkstensbjerge, som danner den perfekte baggrund for en cruise-tur. Her kan du nyde udsigten fra dækket, når kaptajnen sætter kurs ind mellem de grønne klipper. Vi anbefaler, at du lægger vejen forbi en af de små perlefarme. Her kan du følge den spændende proces trin for trin, og måske købe et lokalfremstillet smykke med hjem.

Tag på vandretur i de uendelige rismarker

Sapa er det nordlige Vietnams mest kendte område – og med god grund. Vi bliver aldrig trætte af at vandre og cykle blandt risterrasserne, som smyger sig langs bjergsiderne i de grønneste nuancer. Det er næsten umuligt at vælge et sted at indtage sin frokost blandt de mange flotte udsigtspunkter. Tag desuden et smut forbi et par af de små landsbyer. De lokale familier i Sapa er nogle af de flinkeste, vi har mødt!

 Mand Paa Boeffel

Vejret i Vietnam

Vietnam egner sig til feriebesøg hele året rundt, men vil du undgå regnsæsonen, skal du kigge på det område, du rejser til.

Læs mere om vejret i Vietnam
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.