Indonesien, Sumatra Orangutang, Regnskov, Træ

Rejser til Sumatra

Oplev Sumatra

”Se!”, udbryder guiden, og vores gruppe spejder mod en trætop. Der sidder den. En stor orangutang, der gumler på noget frugt. Tilsyneladende helt upåvirket af os, der betragter den. Vi elsker at se dyr i deres naturlige omgivelser. Tag med på en guidet regnskovstur og mød orangutangen, og udforsk resten af Sumatra på egen hånd. Der venter vilde oplevelser, det lover vi!

Oplev orangutangen i fredet nationalpark

Orangutangen er en af vores nære slægtninge. Vi deler faktisk 97 procent DNA med den sjældne, røde abe, som kun lever på Borneo og Sumatra. Du kan opleve dem på tæt hold i den UNESCO-bevarede nationalpark, Gunung Leuser. Guiden tager dig med langt ind i junglen og peger mod trætoppene, hvor orangutangen foretrækker at svinge sig rundt.

Mød de lokale stammefolk

Sumatra er verdens sjettestørste ø, og mange af de 58 millioner indbyggere nedstammer fra det oprindelige folk. Det indre højland er hovedsageligt befolket af Batak-folket, der består af seks stammer: Karo, Pakpak, Simalungun, Toba, Angkola og Mandailing. Batak-folket har levet i isolation frem til begyndelsen af 1900-tallet og praktiserede førhen kannibalisme som led i deres religion. Nu er de fleste kristne dog med et tydeligt islæt af den gamle naturreligion. Hvis du rejser til Berastagi, kan du møde karoerne og se deres landsbyer med de traditionelle langhuse. 

Kratersøen Danau Toba

I 900 meters højde på det nordlige Sumatra ligger Tobasøen - eller Danau Toba, som den kaldes lokalt. Søen, der er næsten så stor som Lolland, er opstået i et gigantisk vulkankrater, og inde i søen er en stor ø, Pulau Samosir. Tag til Danau Toba og nyd freden og udsigten til de skovklædte bjerge. Det er forunderligt at tænke på, at det "hav", man står over for eller sejler på i båd eller kajak, i virkeligheden er en sø. Og at alt er opstået efter udbrud fra jordens indre. På land kan du opleve Batak-folkets traditionelle landsbyer,   

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.