Thailand Hua Hin Phraya Nakhon Grotte Khao Sam Roi Yot Park Tempel

Rejser til Hua Hin

Hua Hin - afslapning, golf og natmarked

Hua Hin er til dig, der vil slappe af under den thailandske sol i køreafstand fra Bangkok og samtidig have byliv og mange tilbud lige om hjørnet. Hua Hin har været kongefamiliens foretrukne ferieresidens, siden de i 1920 opførte et sommerpalads. Stranden er lang, men forvent ikke en kvalitet som ude på Thailands paradisøer. Af samme grund har mange hoteller store poolområder. 

Rejser til Hua Hin

Thailands uovertrufne golfparadis

Vi må hellere advare om, at danske golfbaner aldrig bliver helt det samme, efter du har svunget golfkøllen i Hua Hins tropiske omgivelser. Du har naturligvis din egen caddie, så du kan koncentrere dig om det vigtigste – at spille golf. En af banerne grænser op til en regnskov med drillesyge aber, og på flere af de andre er der havudsigt undervejs.

Fredfyldte templer og vilde dyr

I området omkring Hua Hin finder du mange templer som Wat Ampharam inde i byen og Khao Takiab for enden af stranden, hvor du hurtigt får selskab af de lokale aber. En lille time mod syd kan du tage på udflugt til Phraya Nakhon-grotten med det smukke tempel, der står som en scene fra en Indiana Jones film. Kører du ind i land herfra kommer du til nationalparken Kuiburi med Thailands største koncentration af vilde elefanter og mange andre vilde dyr.

Tag på marked døgnet rundt

I Hua Hin afløser det ene marked bogstaveligt talt det næste – og du kan finde nærmest alt, hvad hjertet begærer. Skræddersyet tøj til billige penge, smukke sjaler, kunsthåndværk, eksotiske frugter og sjove souvenirs. På natmarkedet Cikada kan du spise udsøgt street food og høre livemusik til langt ud på de små timer.

Udvalgte hoteller i Hua Hin

Skræddersyet specielt til dig

Fortæl os om dine rejseplaner, så finder vi de bedste muligheder, der opfylder netop dine ønsker og behov. Når du har sendt forespørgslen, kontakter vi dig hurtigst muligt til en indledende snak om din rejse.

Få et tilbud Ring til os: 77 33 55 00
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.