Myanmar

  • Rejsetid

    14 - 16 timer

  • Bedste årstid

    oktober - maj

  • Tidsforskel

    +4,5/+5,5 timer

Hoteller i Myanmar

Profil Rejser har en række anbefalede hoteller i Myanmar. 

Sæson for strandferie i Myanmar
Vi anbefaler ikke at holde strandferie i Myanmar i regntiden, dvs. fra primo maj til ultimo september. I denne periode er mange strandhoteller lukket helt eller delvist ned. I stedet anbefaler vi at holde badeferien i Thailand i denne periode.

Forbehold for prisstigninger 
I de seneste år har Myanmar oplevet en stor stigning i antallet af besøgende, og denne øgede efterspørgslen på f.eks. hotelværelser og guider har desværre resulteret i meget store prisstigninger, som ligger uden for vores kontrol. Vi gør opmærksom på, at Profil Rejser tager forbehold for disse prisstigninger på hoteller, guider mv.

Læs mere
Vil du til Myanmar?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.