Borneo for hele familien

Borneo - Sabah, Kuala Lumpur
 • Orangutanger, næseaber og mange andre dyr
 • Flodsejlads og vandreture i verdens ældste regnskov 
 • Indkvartering på flotte hoteller og hyggelige lodges
 • Forlæng eventyret med en afslappende strandferie

Kontrastfyldt rundrejse med storbyoplevelser i Kuala Lumpur og uspoleret natur med et rigt dyreliv på Borneo – et eventyr for hele familien, som I kan runde af med nogle dage under palmerne på Borneo eller en af Malaysias tropeøer

Rejsen til Malaysia starter i landets hovedstad, Kuala Lumpur. Her har I et par dage til at gå på oplevelse i China Town og Little India, eller nyde udsigten fra tvillingetårnene Petrona Towers.

Fra det Malaysiske fastland flyver I til Sabah provinsen på Borneo. Her, i verdens ældste regnskov, venter et fantastisk eventyr. I bor på flotte hoteller og hyggelige lodges, tager på sejlture langs Kinabatangan-floden og på vandreture i regnskoven, ser orangutanger, næseaber, et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv.

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af nye oplevelser og indtryk, har I mulighed for at forlænge eventyret med nogle dage under palmerne ved Kota Kinabalus flotte strande eller på tropeøen Gaya Island. 

Alt i alt et eventyr med unikke oplevelser for hele familien.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Borneo

Sabah, Kuala Lumpur

11 dage

fra kr. 16.105

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 2 nætter

Melia Hotel Shangri La Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Shangri La Hotel Traders Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her
Shangri La Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Sabah - 6 nætter

Hoteller og lodges på rundrejsen

Hoteller og lodges på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo, Sabah

På denne rejse har vi valg flg. overnatningssteder:

Nætter By/Sted  Hotel/lodge
2 Kuala Lumpur  Jeres valgte hotel
2 Sandakan  MY Nature Resort
1 Abai  Abai Jungle Lodge
1 Sukau  Kinabatangan Riverside Lodge
2 Kota Kinabalu  Promenade Hotel

 

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Sandakan
Dag 5
Sandakan
Dag 6
Kinabatangan-floden
Dag 7
Kinabatangan-floden
Dag 8
Kota Kinabalu
Dag 9
Kota Kinabalu
Dag 10
Borneo - Danmark

Dag 1

Danmark - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 

Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så for ligesom at få gang i kroppen igen, efter den lange flyvetur, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte”, Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).


Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen.

Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 


Læs mere

Dag 4

Sandakan

Flytransport til Borneo, næseaber og hængebroer (M, F, A)

I dag bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Kuala Lumpur. Herfra flyves der til Sandakan på Borneo, hvor vores lokale repræsentant vil sørge for transport til hotellet. Undervejs besøger I Labuk Bay Proboscis Monkey Sanctuary – et naturreservat hvor I får mulighed for at komme tæt på næseaben, med den karakteristiske store næse og den sjældne sølvlangur.

Senere besøger I Rainforest Discovery Center som er et stort stykke regnskov med gode vandremuligheder, masser af dyreliv, en orkidehave og med mulighed for at se det hele lidt for oven fra hængebroerne der er spændt ud mellem de høje tropiske træer.

Sidst på eftermiddagen er der check in på jeres lodge.

 
Læs mere

Dag 5

Sandakan

Borneos orangutanger, bjørne og aftenvandring (M, F, A)

Med lidt held får I set orangutanger, når I, i morgen sejler langs floden eller når I skal på opdagelse i regnskoven, men de vilde orangutanger er truede og derfor også sky for os mennesker.

Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur.

I dag er I dog sikre på at stå ansigt til ansigt med de kære dyr, som mennesket deler mere end 97 % af vores DNA med. Så deres øjne, ansigtsudtryk, gestik, adfærd og intelligens ligner vores. Det er også denne lighed, der danner baggrund for den indonesiske Dayak-stammes myte, der siger, at orangutanger er mennesker, som gemmer sig i træerne. Ordet "orangutang" betyder "skovens menneske" på Dayakkernes sprog.

Efter morgenmaden besøger I Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Inden I begiver jer ud i junglen, ser I en film om arbejdet med orangutangerne, og herefter kan I på tæt hold se, hvordan personalet fodrer de små rødhårede charmetrolde. 

Senere fortsætter I til Borneo Sun Bear Conservation Centre, hvor I skal høre og se hvordan dette center hjælper og beskytter verdens mindste bjørneart, som lever på Borneo.

Efter frokost på lodgen, som er omkranset tropisk regnskov, er eftermiddagen til fri disposition. Og efter aftensmaden er der mulighed for at komme med på en guidet aftentur i området omkring lodgen.

 
Læs mere

Dag 6

Kinabatangan-floden

Flodsejlads og regnskovsoplevelser (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet går du ombord på den båd, som skal sejle dig op ad Sabahs længste flod – Kinabagangan. En sejltur på lidt over en time hvor du har gode muligheder for at spotte dyr og fugle langs flodbredden.

Sidst på formiddagen ankommer I til Abai Jungle Lodge, der er beliggende ud til floden, og som skal være jeres hjem i nat. 

Efter check in og frokost er resten af dagen til oplevelser på og omkring lodgen. Sæt jer evt. til rette på en af lodgens udkigsplatforme og se I du kan spotte nogle af områdets fugle, aber og øvrige dyreliv.

Sidst på eftermiddagen står den på flodsejlads på udkig efter regnskovens vilde dyr. Og når mørket falder på ser I de tusinder af ildfluer der danser og lyser floden op.

 
Læs mere

Dag 7

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser ved Pitas Lake og ”plant-et-træ” projekt (M, F, A)

I vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund, hvor tågen stadig ligger over floden og regnskoven, kan I tage med på en sejltur op ad floden til den unikke Pitas Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle.

Tilbage på lodgen er der morgenmad hvorefter I har mulighed for at deltage i lodgen træplantningsprojekt sammen med de lokale.

Frokosten spiser I på lodgen, og herefter sejler I længere op ad floden til jeres næste lodge.

Regnskovene omkring floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. Så måske I er heldig at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.

Sent på eftermiddagen skal I på endnu en sejltur på floden. Denne gang venter der jer dog en helt speciel oplevelse hvor I kommer ud på en af de mindre bifloder. At sidder her, i den åbne båd midt i den kulsorte regnskov og lytte til regnskovens mange fremmede lyde, mens naturguide søger dyr i spotlysets skær, er en stor oplevelse. 

Tilbage på lodgen serveres aftensmaden.

 
Læs mere

Dag 8

Kota Kinabalu

Båd- og flytransport til Kota Kinabalu (M, F)

I forlader de smukke og frodige omgivelser. Først samme langs floden som I kom og derefter med fly til Sabas provinshovedstad Kota Kinabalu.

Provinsen ligger på nordvestkysten af Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side.

Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor man kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Ved ankomst til KK møder I vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet.

 
Læs mere

Dag 9

Kota Kinabalu

Ekstra udflugt eller oplevelser på egen hånd (M)

Dagen er afsat til egne I kan søge jeres helt egne oplevelser i Kota Kinabalu, men I kan evt. også tage med på en spændende cykeltur i landområdet omkring byen. Det er en ganske let cykeltur på 15 kilometer ad mindre veje og stier, og alle der kan cykle kan deltage. Tempoet er stille og roligt med mange stop undervejs.

Den første ca. 1½ times tid foregår med bus, men herefter er det så tid til at få rørt benene lidt. I får udleveret cykler og cykelhjelme, og i et roligt og behageligt tempo kører I så ellers på opdagelse i de landlige omgivelser. 

Turen går ad små støvede veje, over broer og floder og langs gummiplantager. I besøger lokalbefolkningen i en af de små hyggelige landsbyer med træhuse. Her nydes en kop kaffe og lokale specialiteter, I hører om livet på landet, ser hvordan de bor, og hvordan de tapper gummi fra træerne. 

Cykelturen fortsætter lidt endnu og ender ved en flod, hvor I spiser frokost. Her er der også mulighed for at få en svalende dukkert i floden, så husk badetøjet. 

Efter frokost kører bussen dig tilbage til hotellet, hvortil I ankommer midt på eftermiddagen.

 
Læs mere

Dag 10

Borneo - Danmark

Strandophold eller hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Ønsker I at forlænge rejsen, er det naturligvis også muligt. Bo fx Shangri La’s Rasa Ria Resort, der er smukt beliggende, nord for Kota Kinabalu, mellem en lang hvid sandstrand på den ene side og Borneos urgamle regnskov på den anden side.

Dagene er afsat til afslapning i se smukke omgivelser. Nyd en kølig drink og læs en bog ved swimmingpoolen eller på stranden, benyt nogle af hotellets mange faciliteter og vandsportsaktiviteter, spil golf, få en gang massage i hotellets eget spa og nyd en god middag på en af hotellets restauranter. For de aktive er der ligeledes mulighed for at deltage på nogle ekstra udflugter. 

Strandopholdet kan også forlænges med nogle dage på en af Borneos eller Malaysias tropeøer. 

Dag 11 Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.