Borneo for hele familien

Borneo - Sabah, Kuala Lumpur
 • Uspoleret naturoplevelser for såvel store som små
 • Borneos orangutanger, næseaber og øvrige dyreliv
 • Flodsejlads og vandreture i verdens ældste regnskov 
 • Indkvartering på flotte hoteller og hyggelige lodges
 • Kontrasten mellem storby, regnskov og strand

Kontrastfyldt rundrejse der byder på storbyoplevelser i Kuala Lumpur, efterfulgt af uspoleret natur og et rigt dyreliv på Borneo – Et eventyr for hele familien som slutter med nogle dage under palmerne på Borneo eller en af Malaysias tropeøer

Rejsen til Malaysia starter i landets hovedstad, Kuala Lumpur. Her har I et par dage til at gå på oplevelse i China Town og Little India, eller nyde udsigten fra tvillingetårnene Petrona Towers.

Fra det Malaysiske fastland flyver I til Sabah provinsen på Borneo. Her, i verdens ældste regnskov, venter et fantastisk eventyr. I bor på flotte hoteller og hyggelige lodges, tager på sejlture langs Kinabatangan floden og på vandreture i regnskoven, ser orangutanger, næseaber, et rigt fugleliv og nogle af skovens øvrige dyre- og planteliv.

Efter en begivenhedsrig rundrejse med masser af nye oplevelser og indtryk slutter eventyret med nogle dage under palmerne ved Kota Kinabalus flotte strande eller på en af Borneos eller Malaysias tropeøer. 

Alt i alt et eventyr med unikke oplevelser for hele familien.

OBS! Ønsker I at forlænge rejsen til Bali er dette også muligt. Ring og hør nærmere.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Borneo

Sabah, Kuala Lumpur

11 nætter / 13 dage

fra kr. 18.970

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Sabah

Eventyret begynder, så snart du ankommer til Sabah. Få andre steder i verden oplever du et så varieret og tilgængeligt dyreliv.
Læs mere
Sabah Kuala Lumpur

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Sabah - 6 nætter

Hoteller og lodges på rundrejsen

Hoteller og lodges på rundrejsen

Beliggenhed: Borneo, Sabah

 • Kuala Lumpur – Swiss Garden (Deluxe room)
 • Sandakan – Four Points by Sheraton (Deluxe room)
 • Kinabatangan-floden – Bilit Rainforest Lodge (Standard room)
 • Kota Kinabalu – Promenade Hotel (Superior room)
 • Kota Kinabalu strand – Shangri La’s Rasa Ria (Superior Rainforest View)

Ønsker I at opgradere hotellerne er dette muligt mod et tillæg.
Læs mere her

Sabah - 5 nætter

Shangri La's Rasa Ria Resort Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa
Billigste hotelmulighed
Se kort

Shangri La's Rasa Ria Resort

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Dejligt luksushotel, beliggende direkte ned til den smukke Dalit strand lidt nord for Kota Kinabalu. De 420 værelser er indrettet med brug af jordfarver og med et anstrøg af malaysisk design. Værelserne har naturligvis alle moderne faciliteter og en dejlig møbleret balkon eller terrasse. Og hvilken udsigt fortrækker du: frodig regnskov, farvestrålende tropisk have eller blåt hav? 

Vil du forkæle dig selv på ferien, så anbefaler vi deres Ocean Wing Premier værelser med eget romantisk badekar og daybed på balkonen. Hotellet har fem dejlige restauranter. Desuden har hotellet et væld af aktivitetsmuligheder, super lækkert poolområde og golfbane designet af Ted Parslow.

Officiel hotelkategori: 5*

Læs mere her
Shangri La's Rasa Ria Resort Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa Gayana Marine Resort
Se kort

Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Flot luksushotel med idyllisk beliggenhed i stor tropisk have ved egen privat strand kun 10 minutters kørsel fra centrum af Kota Kinabalu. Hotellets høje serviceniveau og mange faciliteter gør et ophold her til en oplevelse for både familier og par der søger afslapning i fantastiske omgivelser. Indkvartering i smukke værelser eller suiter med alle tænkelig faciliteter. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter og barer og drømmer du om at spise under stjernerne så gå på Coco-Joe´s og prøv deres populære BBQ. Hotellets stolthed er Chi Spa som ligger på deres private ø Pulau Bayu. Her får du behandlinger i verdensklasse i deres luksuriøse Spa Villaer som ligger i de mest vidunderlige eksotiske omgivelser og som får vores varmeste anbefalinger.

Officiel hotelkategori: 5* 

Læs mere her
Shangri La's Tanjung Aru Resort & Spa Gayana Marine Resort Bunga Raya Island Resort & Spa
Se kort

Gayana Marine Resort

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Raffineret og smukt luksus resort beliggende på den frodige ø Gaya Island 10 minutters sejlads fra Kota Kinabalu. Bag resortet breder regnskoven sig og foran ligger en lille privat strand med det fineste, bløde sand. Værd dog obs på at stranden er meget smal. Resortet har 44 Over Water Villaer som ligger på pæle i havet. Villaerne er smagfuldt indrettet med brug af de fineste kvalitetsmaterialer – her er intet overladt til tilfældighederne. De har i øvrigt et forsknings center for muslinger og koraller. Bor du på Gayana kan du også frit besøge søsterresortet Bunga Raya. Der er gratis shuttlebåd mellem de to resorts.

Officiel hotelkategori: TBA 
Læs mere her
Gayana Marine Resort Bunga Raya Island Resort & Spa
Se kort

Bunga Raya Island Resort & Spa

Beliggenhed: Borneo, Sabah

Et i særklasse romantisk luksusresort, der forkæler sine gæster med uovertruffen service og ypperlig gastronomi. Straks ved ankomst fornemmes, at en enestående oplevelse venter i et rigtigt paradis. Op langs klippevæggene ligger villaerne gemt i den frodige vegetation, der grænser ned til den hvide strand. De store villaer er elegant indrettet med smukke trægulve og med brug af naturmaterialer. Øen er omgivet af krystalklart vand og resortet ligger ned til en kridhvidstrand med pudderblødt sand.

Officiel hotelkategori: TBA 

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
København - Kuala Lumpur
Dag 2
Kuala Lumpur
Dag 3
Kuala Lumpur
Dag 4
Sandakan
Dag 5
Kinabatangan-floden
Dag 6
Kinabatangan-floden
Dag 7
Kota Kinabalu
Dag 8 - 13
Strandophold
Dag 13 - 14
Kota Kinabalu - København

Dag 1 - 2

København - Kuala Lumpur

Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn med kursen mod Malaysia. Mellemlanding og flyskifte undervejs. 


Læs mere

Dag 2

Kuala Lumpur

M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad

Ankomst til Malaysia og transport til hotellet

Denne morgen ankommer I til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, som ligeledes er konge- og parlamentsbyen for hele Malaysia. 

Efter indrejseformaliteterne kører I til hotellet og resten af dagen er til afslapning og egne oplevelser. Normalt er det først muligt at tjekke ind efter frokost, så for ligesom at få gang i kroppen igen, efter den lange flyvetur, kan I evt. tage på en lille udflugt til byens ”grønne hjerte”, Lake Gardes. 

Her går I en tur og nyder de smukke omgivelser i den 104 hektar store, botaniske have med søer, små kanaler, springvand, grønne træer og buske, farvestrålende blomster og smukke orkidéer. Turen inkluderer også et besøg i sommerfugle- og fugleparken hvor I oplever et stort antal tropiske fugle og smukke sommerfugle (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).


Læs mere

Dag 3

Kuala Lumpur

Eventyr og oplevelser på egen hånd (M)

Efter en god nattesøvn og morgenmad er dagen til eventyr på egen hånd i storbyen. Ønsker I at deltage på en guidet byrundtur er dette også muligt – en oplagt tur for førstegangsbesøgende.

Turen starter netop der, hvor byens tid begyndte – ved sammenløbet mellem to floder til kongens palads, nationalmuseet, det nationale monument og de flotte bygninger på uafhængighedspladsen.

Byrundturen bringer jer også til den smukke Sultan Abdul Samad-bygning og byens vartegn Petrona Towers, der med en højde på 452 meter engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårne. I ser tårnene udefra (udflugten er ikke inkl. i rejsens pris).

I KL findes der et utal af shopping centre. Det mest kendte shopping område er de travle gader rundt om Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail og Jalan Imbi som også kaldes for Bintang Walk. Ikke langt fra de store shopping centre ligger China Town – et paradis for den uhelbredelige indkøbsturist og tilhænger af eksotiske mærkværdigheder. 

Jalan Petaling gaden er også et besøg værd. Om aftenen omdannes den og Jalan Bandar til et stort natmarked, hvor der handles med tøj, tasker, sko, smykker, ure, souvenirs, musik og dvd-film. Der er naturligvis også plads til frugtboder samt flere små gadekøkkener, hvor de velduftende grillede "satayspyd" tiltrækker både lokale og turister. 


Læs mere

Dag 4

Sandakan

Flytransport til Borneo og tid på egen hånd (M)

I dag bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Kuala Lumpur. Herfra flyves der til Sandakan på Borneo, hvor vores lokale repræsentant vil sørge for transport til hotellet. Efter check in er resten af dagen til egne oplevelser. 


Læs mere

Dag 5

Kinabatangan-floden

Borneos landområder, landsbyer, flagermus grotter og flodsejlads (M, F, A)

Efter morgenmad på hotellet sættes kursen mod regnskovslodgen ved Kinabatangan-floden. En tur på ca. 2½ time som går gennem Borneos landområder og små landsbyer. Undervejs stopper I ved Gomantong grotterne. For at nå frem til indgangen skal I på en ca. 15 minutters gåtur gennem regnskoven. Jeres lokalguide vil fortælle om grottens fauna heriblandt flagermusene, svalerne og krabberne, og den måde hvorpå de er med til at opretholde grottens økosystem og deres betydning for den lokale økonomi. Afhængigt af tidspunktet I er der, vil I kunne overvære, hvordan de lokale indsamler fuglereder ved hjælp af bambuspæle og stiger. 

Turen fortsætter til lodgen hvor I spiser frokost. Lodgen er smukt beliggende midt i regnskoven ved bredden af Kinabatangan-floden. Regnskovene omkring Kinabatangan-floden er et af naturens skatkamre, som rummer mindst 290 fuglearter og 60 arter af pattedyr, bl.a. vigtige bestande af asiatisk pygmæelefant, næseabe og orangutang. 

Sidst på eftermiddagen er der planlagt en flodsejlads, hvor I måske er heldige at spotte den særprægede næseabe, mens den falder til ro i trætoppene langs floden. 


Læs mere

Dag 6

Kinabatangan-floden

Regnskovsoplevelser langs floden (M, F, A)

I vågner ved gibbonabernes og næsehornsfuglenes kalden og allerede fra den tidlige morgenstund er der mulighed for enten af tage på en junglevandring eller sejltur op ad Kinabatangan-floden til Oxbow Lake – et naturskønt område, som er perfekt til at studere fugle.

Frokosten spiser I på lodgen, og herefter er der tid til at I kan slappe af og nyde de smukke omgivelser ind til eftermiddagens planlagte flodsejlads hvor den står på flere regnskovsoplevelser langs floden. Måske I er heldige at se en flok pygmæelefanter slukke tørsten i floden.


Læs mere

Dag 7

Kota Kinabalu

Borneos orangutanger og flytransport til Kota Kinabalu (M, F)

I forlader de smukke og frodige omgivelser og kører tilbage til Sandakan. 

Med lidt held har I set orangutanger, når I har sejlet langs floden eller gået på opdagelse regnskoven, men de vilde orangutanger er truede og derfor også sky for os mennesker. Orangutanger lever kun på den indonesiske ø Sumatra og her på Borneo, og ingen ved helt præcist hvor mange, der er tilbage i den fri natur, men seneste skøn var omkring 50.000.

I dag er I dog sikre på at stå ansigt til ansigt med de kære dyr, som mennesket deler mere end 97 % af vores DNA med. Så deres øjne, ansigtsudtryk, gestik, adfærd og intelligens ligner vores. Det er også denne lighed, der danner baggrund for den indonesiske Dayak-stammes myte, der siger, at orangutanger er mennesker, som gemmer sig i træerne. Ordet "orangutang" betyder "skovens menneske" på Dayakkernes sprog.

Ved ankomst til Sandakan kører I til Sepilok Orangutang Rehabilitation Centre der er verdens største oplærings- og udsætningssted for forældreløse orangutanger. Inden I begiver jer ud i junglen, ser I en film om arbejdet med orangutangerne, og herefter kan I på tæt hold se, hvordan personalet fodrer de små rødhårede charmetrolde. Orangutangerne, som slet er ikke til at stå for, gør det svært at komme videre, men de næste oplevelser venter, og efter frokost er det tid til, at I flyver til Kota Kinabalu.

Kota Kinabalu er hovedstad i Sabah, en af Malaysias 13 delstater. Provinsen ligger på nordvestkysten af øen Borneo ud mod Det Sydkinesiske Hav og Tunku Abdul Rahman National Park på den ene side, og med det 4.095 meter høje Mount Kinabalu på den anden side. Selve byen har et myldrende folkeliv og en venlig befolkning af kinesisk, indisk, filippinsk, indonesisk og malaysisk oprindelse. Dertil kommer ca. 30 andre stammer, der lever rundt om i provinsen. KK, som Kota Kinabalu kaldes, har et broget folkeliv med markeder med alt fra træskærerarbejder til fødevarer, hvor man kan vælge og vrage mellem lokale specialiteter. Desuden findes et stort antal restauranter, barer og markeder for enhver smag og pengepung.

Ved ankomst til KK møder I vores lokale repræsentant som kører jer til hotellet.


Læs mere

Dag 8 - 13

Strandophold

Transport strandhotel nord for Kota Kinabalu (M)

Efter morgenmad på hoteller er der transport til fantastiske strandhotel, Shangri La’s Rasa Ria Resort, der er smukt beliggende mellem en lang hvid sandstrand på den ene side og Borneo urgamle regnskov på den anden side.

Efter check in er resten af opholdet til oplevelser og afslapning på egen hånd.

Dagene er afsat afslapning i se smukke omgivelser. Nyd en kølig drink og læs en bog ved swimmingpoolen eller på stranden, benyt nogle af hotellets mange faciliteter og vandsportsaktiviteter, spil golf, få en gang massage i hotellets eget spa og nyd en god middag på en af hotellets restauranter. For de aktive er der ligeledes mulighed for at deltage på nogle ekstra udflugter. 

Rejsen kan også forlænges med nogle dage på en af Borneos eller Malaysias tropeøer.


Læs mere

Dag 13 - 14

Kota Kinabalu - København

Tid til den sidste sol og hjemrejse (M)

Det er ved at være tid til at sige farvel til de smukke omgivelser, så tiden frem til afrejse fra hotellet kan evt. bruges på at få den sidste sol og en sidste svømmetur i havet eller poolen. Hen på eftermiddagen er der afrejse fra hotellet og transport til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen for alvor kan begynde.

Dag 14 Ankomst til Danmark


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser