River Kwai Jungle Rafts - oplevelser i naturskønne omgivelser

Oplevelsespakke i Thailand -
 • Bo i flydende hytter på Kwai-floden
 • Togtur på historiske 'Dødens Jernbane'
 • Aktiviteter i naturskønne omgivelser

< Alle oplevelsespakker i Thailand

Oplev den berømte og historiske jernbanebro over floden Kwai og det smukke landskab med frodig jungle, dramatiske kalkstensbjerge og floder der stille flyder. Bo i flydende, komfortable hytter på Kwai-floden omgivet af fantastisk natur - en helt unik og charmerende oplevelse.

3 dage med god til tid at indsnuse den specielle historiske stemning og nyde naturscenerierne ved Kwai-floden. 

Turen foregår i fantastisk omgivelser præget af frodig jungle, smukke kalkstensbjerge og floder, der bugter sig gennem det frodige landskab. Du oplever bl.a. den berømte bro over floden Kwai, sejler på selve Kwai-floden.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Oplevelsespakke i Thailand

2 nætter / 3 dage

fra kr. 2.310

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Dagsprogram

Dag 1
River Kwai
Dag 2
River Kwai
Dag 3
Bangkok

Dag 1

River Kwai

Dag 1: Bangkok - Kanchanburi - River Kwai (-, F, A)

Tidligt om morgenen er der afgang fra dit hotel i Bangkok til Kanchanaburi. Besøg Thailand-Burma sporvejsmuseet og Krigskirkegården, det sidste hvilested for over 6.000 krigsfanger. Der fortsættes til den legendariske bro over floden Kwai. Herefter sejles med longtail båd nedad Kwai-floden, hvor du passerer et uspoleret bjergagtigt junglelandskab på vej til hotellet, hvor du får frokost. Tag en bådtur til Resotel-molen og fortsæt til Hellfire Pass Memorial*. Retur til hotellet hvor middagen serveres, efterfulgt af en 45-minutters præsentation af Mon-dans. Overnatning River Kwai Jungle Rafts. 
* Lukket den 24. - 27. samt 31. december og 1. januar.
Læs mere

Dag 2

River Kwai

Dag 2: River Kwai (M, F, A)


Efter morgenmaden besøges den nærliggende etniske Mon-stammelandsby. Her kan du komme på en kort elefantridetur mod tillæg. Returner til resortet for frokost, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Middag og overnatning på River Kwai Jungle Rafts.


Læs mere

Dag 3

Bangkok

Dag 3: River Kwai - Bangkok (M, F, -)

Efter morgenmad er formiddagen til fri disposition. Herefter forlades River Kwai Jungle Rafts og efter en bådtur ned ad floden er der frokost på en lokal restaurant. Tag derefter en togtur i det historiske Death Railway-tog inden der atter returneres til Bangkok.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Lars, Mark, Natascha, Jakup, Rikke

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser