Thailand

 • Rejsetid

  ca. 11 timer

 • Bedste årstid

  Hele året

 • Tidsforskel

  +5/+6 timer

Rejser til Thailand

Thailand er uden sammenligning vores mest populære rejsemål i Sydøstasien – og med god grund.

Se alle rejser til Thailand

Thailand er et sandt ferieparadis, der byder på store oplevelser og mange solskinstimer. For både børn og voksne byder en rejse til Thailand på spændende eventyr; hvad end man er til sjove familieudflugter eller romantiske luksusoplevelser. De mange muligheder gør Thailand til et rejsemål, som mange rejsende vender tilbage til igen og igen, uanset om de har været på familieferie, badeferie eller noget helt tredje. Smilenes Land og Østens Perle er et par af de lokkende tilnavne, Thailand har fået. Ikke mindst fordi thailænderne er et smilende og venligt folk, der tager imod dig med varme og oprigtig hjertelighed.

Rejser til Thailand, der passer lige til dig

Hvad enten du rejser i Thailand for første gang eller planlægger et kært gensyn, så finder du inspiration i vores brede vifte af rejser til Thailand. Der er både noget for dig, som søger den ultimative luksusoplevelse med spa- og wellness ophold og dig, der drømmer om at udforske Thailands mere ukendte steder.

Ønsker du selv at booke din rejse, så tag et kig i vores online udvalg af faste tilbud til Thailand. Vi kan hos Profil Rejser også skræddersy din rejse til Thailand, så du får lige den rejse, du har drømt om. Vælger du at få skræddersyet din rejse til Thailand, får du det hele med, både fly og hotel, så det eneste du skal bekymre dig om er, om du har taget nok solcreme med. Du kan trygt overlade alt det praktiske til os, og ellers bare gøre dig klar til at sætte dig ind flyveren og tage på din drømme ferie.

Læs mere

Top oplevelser

Thailand

 1. 1

  Grand Palace - Kongernes palads

  Grand Palace var før i tiden hjemstedet for Bangkoks konger. Paladset blev anvendt ved særlige lejligheder såsom begravelser, receptioner og kroninger.
 2. 2

  Oplev Bangkok fra floder og kanaler

  En af de bedste måder at opleve Bangkok på er med båd.

 3. 3

  Tog til Mahachai, marked og flodsejlads

  Denne heldagstur bringer dig på en togtur gennem maleriske områder til et lille, uberørt fiskerleje udenfor Bangkok samt Mahachai, det største fiskemarked i Thailand.
 4. 4

  Bangkok bag facaden - autentisk og fascinerende cykeltur

  Oplev Bangkok bag facaden på cykel. Og lad det være sagt med det samme, vi tror dine forventninger bliver opfyldt til fulde - og lidt til.
 5. 5

  Khao Yai Nationalpark

  Tilbring en dag i Khao Yai nationalparken hvor I sammen med en lokal guide vandrer gennem junglen, oplever dyrelivet og de mange specielle planter og nyder en afkølende dukkert under et vandfald.

;

Anbefalet til dig

Vil du til Thailand?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Jakup, Rikke, Mark, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.