Thailand
  • Rejsetid

    ca. 11 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +5/+6 timer

Thailand - et land med mange ansigter

Thailand er med sin venlige befolkning og storslåede natur vores mest populære rejsemål i Sydøstasien. 

Thailand byder på oplevelser for hele familien med spændende kultur, storslået natur, lækker mad og skønne strande. Vores eksperter har været overalt i Thailand fra Nordthailands bjergrige egne til Andamanhavets skønne, eksotiske øer og fastlandets frodige jungler og pulserende storbyer. Kom med og oplev Thailands mange ansigter.

Rejser til Thailand

Thailands rejsemål fra nord til syd

Thailand er et sandt ferieparadis, der byder på store oplevelser og mange solskinstimer. Der venter spændende eventyr for både børn og voksne; hvad enten man er til sjove familieudflugter eller romantiske luksusoplevelser. Thailands talrige rejsemål gør, at mange gæster vender tilbage igen og igen, uanset om de har været på familieferie, badeferie eller måske øhop. Smilenes Land og Østens Perle er et par af de lokkende tilnavne, Thailand har fået. Ikke mindst fordi thailænderne er et smilende og venligt folk, der tager imod dig med varme og oprigtig hjertelighed. Fra de små øer i Sydthailand til de bjergrige egne i Nordthailand byder landet på uforglemmelige oplevelser for hele familien.

Vejret i Thailand

Hvornår er det bedst at rejse til Thailand? Hvornår er det regntid? Er der forskel på vejret i Nordthailand og Sydthailand? Disse spørgsmål og mange flere får du besvaret på vores side om vejret i Thailand.

Skal du til Thailand i 2020?

Hvad enten du skal opleve Thailand for første gang eller planlægger et kært gensyn, så finder du inspiration i vores brede vifte af rejseforslag. Der er både noget for dig, som søger den ultimative luksusoplevelse med spa- og wellness forkælelse og for dig, der drømmer om at udforske Thailands mere ukendte egne.
Ønsker du selv at booke, kan du tage et kig i vores store udvalg af rejseforslag og faste tilbud til favorable priser. 

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi kan skræddersy dine oplevelser i Thailand, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg, og som en skrædder tager vi mål, sammensætter og syr den rute med de hoteller, flytider og priser du ønsker.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Anbefalet til dig

Top oplevelser

Thailand

Vil du til Thailand?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars, Rikke, Mark, Nicoline

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.