Stjernehimmel

8 steder, hvor du glæder dig, til det bliver nat

Uforglemmelige nætter

Det er, når du giver dig selv de unikke oplevelser, at en rejse bliver til et eventyr. Nogle gange behøver du bare en enkelt nat for at opnå det, fordi du sover et sted, du aldrig glemmer. Der er muligheder lige fra igloer til luksustelte. Og fra Lapland til Kenya!

STAY COOL!

At udforske den arktiske natur i polarnatten med chance for nordlys er en af de største naturoplevelser, du kan give dig selv. Du kan fuldende det med en nat eller flere i nærkontakt med sceneriet. 

Iglo Lodge, Grønland

Du kører 15 km ud i vildmarken i bæltekøretøj for at udforske islandskaberne i snesko og på snescooter. Om natten falder du i søvn ved stearinlysenes skær i din sovepose, der ligger på lammeskind i en ægte iglo. Sov godt! 

Se mere om Iglo Lodge her

Icehotel, Svensk Lapland

200 km nord for polarcirklen ligger Icehotel. Her er hytter og komfortable værelser, men en enkelt nat skal du bo i et værelse hugget ud i is, omgivet af isskulpturer. Glæd dig til god mad og drinks ved det åbne ildsted.

Se mere om Icehotel her

GLAMPING

At sove i luksustelt i naturen er en af tidens stærkeste trends. Du om favnes af naturens lyde og dufte, lever med døgnets rytme og har samtidig alle nødvendige faciliteter. Skal du bo under kanvas eller i en gennemsigtig boble? 

9 Hornbills Tented Camp, Thailand

Er du ambitiøs livsnyder med hang til magiske havudsigter, kan du få alle lyster styret på Koh Yao Noi. Her venter et luksustelt på 108m2 med pool og butler. Det er kun for voksne, og du kan kombinere med strandferie på Koh Lanta. 

Se mere om 9 Hornbills Tented Camp her

Bubble Lodge Bois Chéri, Mauritius

Midt i Mauritius' ældste te plantage kan du overnatte i en boble med solterrasse og udsigt til sø og landskaber. Du falder i søvn med uforstyrret kig til stjernerne og vækkes af havens fugle og solens første solstråler.

Se mere om Bubble Lodge Bois Chéri

Kichwa Tembo Tented Camp, Kenya

I Masai Mara National Park ligger et stort privatejet reservat med luksuriøse safaritelte. Du bor direkte ud til den endeløse savanner med The Big Five og ikke mindst den store migration, hvor millioner af gnuer og zebraer vandrer.

 Se Kichwa Tembo Tented Camp her

UNDER ÅBEN HIMMEL

Det er en terapi at falde i søvn under millioner af stjerner. Man føler sig uendeligt lille i det store univers. Og uendeligt priviligeret, hvis det sker som her i luksuriøse omgivelser uden noget mellem dig og hele Mælkevejen.

Soneva Jani, Maldiverne

Din 555 m2 store villa står på pæle i lagunen. Dagen går med afslapning, spa og gourmetmad i verdensklasse. Om aftenen lægger du dig i din seng og trykker på en knap. Taget glider til side, og millioner af stjerner ser ned på dig og ønsker godnat.

Se Bella Vistas rejse til Soneva Jani her

SeaDream Yacht Club

SeaDream er verdenst mest luksuriøse yachting-oplevelse. Du har derfor en vidunderlig kahyt, men hvorfor ikke tage en enkelt nat på en magelig daybed oppe på dækket? Man sover jo så godt i frisk havluft.

Find SeaDreams eksklusive krydstogter her

Finolhu, Maldiverne

Du nyder en BBQ i solnedgangen på en fredfyldt sandbanke og går til ro i en boble med himmelseng. Efter en romantisk nat står du op til en skøn morgenmad. De andre nætter har du en lækker villa, men denne ene nat er som ingen andre. 

Læs mere om Finolhus strandluksus her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.