Udsigt fra "en boble"

Bubble Lodge Bois Chéri

Bubble Lodge Bois Chéri, Mauritius

Bo i din egen boble midt i Mauritius ældste teplantage! Det lyder måske som ren fantasi og ønskedrømme, men i Bois Chéri er det præcist, hvad der venter dig i Bubble Lodge. Her bor du i gennemsigtige ”bobletelte” med panoramisk udsigt til Bois Chéris landskaber og sø og med et uforstyrret kig til stjernehimlen ovenover. Om morgenen vækkes du blidt af fuglenes kvidren og solens første stråler.

Udforsk Bois Chéri

Bois Chéri er en af Mauritius mest kendte teplantager, og det er selvsagt en oplevelse at komme til te-smagning her, hvor du får lov til at smage en perlerække af de lokale og delikate teer. Et besøg til te-museet og –fabrikken er også et visit værd. Har du mod på eventyr anbefaler vi at ro i kajak på Bois Chéri-søen og tage på vandreture i de fortryllende landskaber.

Ønsker du at udforske mere af Mauritius, anbefaler vi også dagsture til hinduernes hellige sø, Grand Bassin, som hinduerne mener, blev formet af Shivas spildte dråber fra Ganges-floden, nationalparken Black River Gorges National Park, den smukke, farverige jordformation, The lands of the 7 Colors, eller det betagende vandfald Chamarel Waterfalls.

Bubble Lodge Bois Chéri

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

I de 4 bobler på Bubble Lodge Bois Chéri venter et enestående ophold for både par og familier i deres helt egen boble – bogstaveligt talt! Du tilbringer natten i en elegant og gennemsigtig boble langs søen i Bois Chéris historiske teplantage, og har derfor en uforlignelig udsigt til landskaberne og himlen. I boblen har du komfortabelt med plads og både soveværelse, lounge og badeværelse samt aircondition og affugter.

I Bubble Lodge bor du med unik kontakt til naturen, og derfor drives stedet også med bæredygtige initiativer og miljøansvarlige materialer – og med et minimalt forbrug af energi og vand.

På The Bois Chéri Restaurant bliver der dækket op med overdådige blomsterarrangementer, mens du nyder den panoramiske udsigt og forkæles med udsøgte teer og traditionel mauritisk mad som røget fisk, kylling og crème brûlée med lokal vanilje.

Du kan også bo i bobler ved stranden på øen Ile aux Cerfs ud for Mauritius' østkyst - kontakt os for priser og yderligere information om Bubble Lodge Ile aux Cerfs.

 • Lufthavn: 40 km

Faciliteter

 • Restaurant
 • Vandrestier ved hotellet
 • Kano/kajak
 • Vandcykler
 • Udendørs bruser
 • Aircondition
 • Affugter i boblen
 • Møbleret terrasse
 • Kaffe/te-faciliteter
 • Hårtørrer

Relaterede rejser

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.