Grønland Iglo Lodge llulissat, Diskobugten Vinter, Snelandskab, Igloer

Igloo Lodge

Igloo Lodge, Ilulissat, Grønland

Overnat i en af de kun seks iglo'er, som er beliggende 15 km's kørsel med bæltekøretøj gennem snelandskab fra Ilulissat. Her bor du ud til  den isdækkede Nalluarsuup sø og med den traditionelle bjælkehytte, hvor der spises og hygges. Igloerne er komplet indrettet med lammeskind og varme vintersoveposer.

Igloo Lodge

Overnat i en af de seks iglo'er beliggende 15 km's kørsel gennem snelandskab fra Ilulissat, og ud til den isdækkede Nalluarsuup sø. I den tilhørende opvarmede bjælkehytte spises alle måltider, som laves af lodge-personalet. Maden laves af lokale råvarer. Desuden vil der være både kaffe, te og snack i løbet af dagen.

Om eftermiddagen er der mulighed for at tage med på en sneskotur til udsigtspunktet over Kangia isfjorden og den store Semeq Kujalleq gletsjer, hvorfra Grønlands største isbjerge produceres, tage med på en fantastisk hundeslædetur i den uberørte natur, og for at deltage i turen 'Walking amongst Giant' - disse ture er mod tillæg, og vi anbefaler at bestille hjemmefra.

Igloerne er komplet indrettet med lammeskind og varme vintersoveposer, som varmes op inden sengetid, samt stearinlys til at skabe hygge og varme. Godt underlag, en varm vintersoveposer samt igloens fantastiske isolerende evner, vil give dig muligheden for at overnatte i et med naturen. Og hvis det bliver for koldt, så er der mulighed for at trække indenfor, hvor der er opvarmede køjesengsværelser.

Vær opmærksom på, at der ikke er bade- og toiletforhold, men tørkloset i bjælkehytten.

  • Nærmeste by: ca. 15 km
  • Nær ved: Nalluarsuup sø
  • Nær ved: Semeq Kujalleq gletcher

Faciliteter

  • Transport med powder cat til lodgen
  • Vintersoveposer

Anbefalede hoteller i Ilulissat

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.