Thailand, Koh Yao Noi, 9 Hornbills Tented Camp, Telt Solnedgang

9 Hornbills Tented Camp, Koh Yao Noi, Thailand

9 Hornbills Tented Camp, Koh Yao Noi, Koh Yao Noi, Thailand

Vinden rusker blidt i teltdugen, og den friske duft af regnskoven, der langsomt vågner, kommer dig i møde, mens solen står op over Phang Nga-bugten. Udenfor venter en bakke med morgenmaden flydende i din pool, hvor du nyder dagens første måltid med udsigt til de pittoreske kalkstensklipper i havet.

9 Hornbills Tented Camp, Koh Yao Noi

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

På 9 Hornbills Tented Camp mærker du hele tiden den frodige thailandske natur. Campen består af kun 10 luksustelte indrettet med lokalt lavede møbler af teaktræ fra bæredygtige skove, og hvert telt på 108 m2 har både et indendørsareal med seng og siddeområde og et udendørsareal. Ægte glamping. På badeværelset kan du vælge at nyde et svalende bad under teltdugen eller under den blå thailandske himmel. I din egen have finder du din private pool på 28 m2, hvorfra du kan nyde den fortryllende udsigt over bugten.

Dagene går i fredfyldt pagt med naturen, hvor du kan nyde afslapningen i haven ved villateltet eller ved stranden, som ligger kun få minutters gang fra campen. Da campen kun er for voksne er her fred og ro. Spaet tilbyder velvære i tropiske omgivelser, og på stranden er der daglige yogatimer.

Naturen indbyder til udforskning til vands og til lands. Tag på opdagelse på havet i en longtailbåd med lokale fiskere, og campens kokke tilbereder med glæde den fisk, du fanger. Som noget særligt kan du i mørket sejle ud og lære at fange blæksprutter. Ønsker du at se mere til livet under havets overflade, kan du tage med på snorkel- eller dykkerture til nærliggende øer. Hop op på et standup paddle board eller ned i en kajak og lad pagajen føre dig roligt gennem det blå hav. Er du til mere fart, er det varme vand ideelt til wakeboards.

Lån en af campens mountainbikes og begiv dig ud i den tropiske natur. Måske du gør holdt hos den kendte lokale kok Mina, som i sit hjem i et traditionelt thaihus lærer sin thailandske kokkekunst fra sig. Vil du have mere spænding kan du lære thai boksning eller udnytte de mange muligheder for klippeklatring.

På 9 Hornbills Tented Camp oplever du en romantisk atmosfære af en verden af i går. Din egen butler arrangerer gerne en romantisk middag ved dit villatelt i skæret fra stearinlysene og stjernerne eller på sandstranden på en ubeboet ø. På stranden få minutters gang fra campen ligger Pumpui Restaurant, som serverer autentiske thairetter baseret på sort ris fra øen selv, krydderurter fra campens egen have og fisk fanget med line af lokale fiskere.

På toppen af den grønne bakke finder du Hilltop Bar & Eatery, som byder på eksotiske drinks og velsmagende tapas akkompagneret af den uforglemmelige udsigt over bugten og havet.

Der er 24-timers gratis buggy service mellem dit telt og stranden ved søsterhotellet, Koyao Island Resort, hvor du også har adgang til restaurant og strandbar.

  • Strand: 300 meter

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Butler service
  • Mountain bikes
  • Spa
  • Cykler
  • Udflugter

Relaterede rejser

Andre hoteller på Koh Yao Noi

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.