Kichwa Tembo Tented Camp

Kichwa Tembo Tented Camp, Masai Mara, Kenya

Dybt inde i Masai Mara National Park finder du Kichwa Tembo Tented Camps i et stort, privatejet naturområde. Her bor du i luksuriøse safari-telte direkte ud til Kenyas endeløse savanner og fantastiske dyreliv. Ønsker du den rendyrkede safarioplevelse er Kichwa Tembo Tented Camp et særdeles kvalificeret bud!

Kichwa Tembo Tented Camp

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

I Kichwa Tembo Tented Camp ved Saparingo-floden venter formidable safarier i Masai Mara med store muligheder for at se The Big Five (elefanter, næsehorn, bøfler, løver og leopard). Her kan du også opleve den overvældende årlige migration af millioner af dyr på tværs af savannen. Kichwa Tembo Tented Camp er ideelt for både par og børnefamilier med drømme om safari.

Du bor i komfortable, private telte, som emmer af en autentisk atmosfære med smukke masai-detaljer. Teltene er indrettet med moderne bekvemmeligheder som badeværelse, elektricitet og internet. Du kan booke fire telttyper, der alle har privat veranda.

I Classic Tent (49m2) bor du tæt på Saparingo-flodens skov i et klassisk telt med en stemningsfyldt indretning.

Superior Tents og Superior Family Tents (fra 52m2) finder du på den anden side af Saparingo-floden. Her har du mere plads og en bedre udsigt over landskaberne.

Vælger du at booke Superior View Tents (52m2), får du den ultimative beliggenhed med panoramaudsigt over Masai Mara og skovene.

På Kichwa Tembo Tented Camp bliver du opvartet på den helt enestående kenyanske hjertevarme måde. Måltiderne på stedet er fyldt af sjæl og tilberedes med økologiske råvarer fra den frodige køkkenhave. Fra det åbne køkken mærker du kokkenes store begejstring, mens du ser dagens måltider blive til.

Når du er hjemme fra de daglige safarier, kan du slappe af ved poolen med udsigt over Masai Mara eller booke tid i massageteltet og lade dig forkæle med afslappende behandlinger. Kig også rundt i deres Safari Shop fyldt med kenyansk kunsthåndværk.

Kichwa Tembo Tented Camp tilbyder foruden de daglige safarier en række storslåede oplevelser: Mød de fascinerende masaier eller kom med på natsafari, bush walks eller se savannen fra en luftballon. Kontakt os for at høre mere.

Faciliteter

  • Swimmingpool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Bar
  • Massage
  • Familievenligt
  • Enestående beliggenhed
  • Luksus glamping
  • Terrasse
  • Udflugter

Andre hoteller i Kenya

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.