Storby og barfodsferie på Malaysias bountystrande

Malaysia - Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Redang Island
 • Byrundtur og udflugt til Batu Caves i Kuala Lumpur
 • Gode dykker- og snorkelmuligheder
 • Barfodsferie og hvide palmestrande 
 • Hyggelige strandhoteller
 
Kombiner din Malaysiarejse med storbyoplevelser i Kuala Lumpurs gader og få sand mellem tæerne på tropeparadiset Perhentian Island eller Redang Island ud for Malaysias østkyst

Storbyoplevelser i Kuala Lumpur

Rejsen starter med nogle dage i storbyen Kuala Lumpur. Byen der på mange måder rummer et væld af kontraster. Her ligger charmerende huse fra den britiske kolonitid i skyggen af tvillingetårnene Petrona Towers, små markeder ligger side om side med moderne indkøbscentre og her er alt fra duftende madboder til fastfood- og Michelin restauranter. Dertil kommer grønne parker, historiske seværdigheder og et myldrende folkeliv.

Opholdet i Kuala Lumpur inkluderer en udflugt til storbyens største og mest interessante seværdigheder samt de mere end 120 millioner år gamle Batu Caves, som ligger uden for byen.

Barfodsferie på Perhentian Island eller Redang Island

Fra storbyen sættes kursen mod Malaysias østkyst. Her finder du bl.a. de to små paradisøer, Perhentian Kecil og Perhentian Besar, som betyder lille og stor. Og lidt længere sydpå finder du Redang Island. 

Uanset hvilken af øerne du ønsker at bo på, så byder de på smukke hvide sandstrande, krystalklart vand, koralrev, et frodigt landskab med tæt regnskov og gode strandhoteller, som er med til at opfylde drømmen om en ægte paradisferie.

Ø-hop på østkysten

Kan du ikke få nok af sol, varme og strandferie, så er der også mulighed for at kombinere din rejse med et ophold på både Perhentian og Redang. Transporten mellem øerne foregår med longtailbåd og tager ca. en times tid.

OBS! De fleste hoteller lukker ned i regntiden, så Profil Rejser tilbyder kun rejser til Perhentian Island og Redang Island fra april til og med oktober måned.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Malaysia

Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Redang Island

12 dage

fra kr. 11.435

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Kuala Lumpur Perhentian Islands

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Perhentian Islands Redang Island

Rejser til Perhentian Islands

Ud for Malaysias nordøstlige kyst ligger Perhentian Kecil og Perhentian Basar som betyder lille og stor. Her får du nemt indfriet dine drømme om et tropisk badeparadis.
Læs mere
Perhentian Islands Redang Island

Rejser til Redang Island

Redang Island består af smukke lange sandstrande der indbyder til gåture, et imponerende koralrev, som omkranser øen samt det krystalklare hav, der er med til at opfylde dine drømme om en ægte paradisferie.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 3 nætter

Dorsett Kuala Lumpur Melia Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Dorsett Kuala Lumpur

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Dorsett Kuala Lumpur ligge lige i hjertet af storbyen og med Bukit Bintangs mange indkøbscentre, masser af restauranter, et pub område og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen inden for en radius af 1 km fra hotellet, er der masser at fordrive tiden med efter dagens sightseeing.

Som gæst har du adgang til udendørs swimmingpool og et fitnesscenter. Derudover er her en restaurant, café og en bar/lounge.

Hotellets værelser og suiter er stilfulde og moderne indrettet. Alle værelser er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi-minibar, kaffe/te faciliteter og værdiboks.

 
Læs mere her
Dorsett Kuala Lumpur Melia Hotel Shangri La Hotel
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Shangri La Hotel Traders Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant førsteklasseshotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder.

Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørrer, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Hotellet har flere gode og populære restauranter som besøges af forretningsfolk og lokale samt barer, caféer og et lobbyområde hvor der flere gange om ugen er pianomusik og sanger. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, et spaområde, tennisbane og fitnesscenter.

 
Læs mere her
Shangri La Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil mens værelserne i Tower Wing er mindre men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder fladskærms TV, safetybox, el kedel og Wi-Fi. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

​Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Perhentian Islands - 6 nætter

Coral Redang Island Resort Bubu Long Beach Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Coral Redang Island Resort

Beliggenhed: Malaysia, Redang Island

Coral Redang er et hyggeligt resort som ligger direkte på stranden på øens østside. Det er kun muligt at komme hertil med båd, som ligger til ved stranden eller bådebroen. Det sidste stykke til resortet foregår med en lille traktorbus.

Langs den brede strand med fint hvidt sand, finde restauranter på hotellerne og flere små spisesteder.

Her er et skønt poolområde, en lille bar, café, kiosk og restaurant. Derudover findes her et PADI-dykkercenter, der tilbydes ikke-motoriseret vandsportsaktiviteter og en vandtaxi kan hyres hvis du ønsker at udforske nogle af de omkringliggende ubeboede øer. Der er gratis Wi-Fi i hotellets lobby.

Resortet består af 61 værelser. Heraf fem store familieværelser med plads op til seks personer. Alle værelser er enkelt og hyggeligt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte, minibar (dog ikke i standardværelser), safetyboks, kaffe-/te faciliteter samt balkon eller terrasse. Vi gør opmærksom på at standardværelserne ligger i en 3. etagers bygning uden elevator. Resortet tilbyder tre forskellige værelsestyper.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Coral Redang Island Resort Bubu Long Beach Resort Bubu Villa
Se kort

Bubu Long Beach Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Long Beach er beliggende på den flotte hvide sandstrand, Long Beach på Perhentian Kecil – den ene af de to Perhentian øer. Den anden hedder Perhentian Besar. Når du ankommer til resortet, sættes du af i vandkanten eller ved bådbroen alt efter, om det er høj- eller lavvande.

Hotellet har en restaurant og café. Her kan du nyde alt fra malaysiske delikatesser, friskfanget fisk og skalddyr samt sandwich, snacks og retter fra det internationale køkken. Derudover findes her et Padi dykkercenter der byder på dykker- og snorkelture. 

Resortet har 38 værelser, som er fordelt på tre etager. Her er ingen elevator. Alle værelser er pæne og enkelt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og safetyboks. Værelserne har enten balkon eller terrasse som alle vender mod haven og stranden. Der er begrænset havudsigt fra værelser på 2. sal. Hotellet tilbyder fire forskellige værelseskategorier. 

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Long Beach Resort Bubu Villa Perhentian Island Resort
Se kort

Bubu Villa

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Bubu Villa er beliggende direkte på stranden, og er et rigtigt hyggeligt resort som virkelig indbyder til en afslappet barfodsferie i skønne omgivelser. Den åbne reception og restauranten er et oplagt samlingssted efter en dag med oplevelser på øen, til vands eller på stranden. Eller måske en af de små strandbarer som ligger langs stranden kan friste.

Her er en rigtig god restaurant med et varieret menukort fra især det italienske og asiatiske køkken. Derudover er der hver aften mulighed for at få friskfangede fisk og skalddyr, som grilles og tilberedes efter dit ønske.   

Resortet har 18 villaer, som alle smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Seks af villaerne har en lille terrasse ud til et fælles gennemgangsområde mens resten ligger i en privat gårdhave.

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Bubu Villa Perhentian Island Resort The Taaras Beach & Spa Resort
Se kort

Perhentian Island Resort

Beliggenhed: Malaysia, Perhentian Islands

Perhentian Island Resort er et skønt resort omgivet af flotte tropiske omgivelser med frodig skov på den ene side og det krystalklare hav på den anden siden. Resortet er beliggende i en lagune direkte ned til en flot strand med fint hvidt sand og et fantastisk husrev ca. 30 meter fra stranden. Her er der i perioder mulighed for at svømme med havskildpadder.

Resortet ligger på øen Besut, som er den ene af de to Perhentian øer – den anden hedder Kecil. Ca. 200 meter fra resortet ligger der en lille håndfuld små restauranter og en kiosk. Derudover er det muligt at tage en vandtaxi til nogle af øens andre restauranter eller til Perhentian Kecil.

På resortet findes restaurant og bar. Derudover er her et poolområde og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter. 

OBS! Der serveres ikke alkohol på resortet.

De 106 værelser er alle fordelt i de hyggeligt træbungalows som ligger spredt rundt i haven eller langs stranden. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og med mørke trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Alle bungalows har egen lille møbleret veranda med udsigt til haven eller havet (ikke direkte havudsigt).

Officiel hotelkategori: 3*

 
Læs mere her
Perhentian Island Resort The Taaras Beach & Spa Resort
Se kort

The Taaras Beach & Spa Resort

Beliggenhed: Malaysia, Redang Island

The Taaras er et stort flot førsteklassehotel med en afslappet atmosfære. Resortet er smukt og idyllisk beliggende i egen lille paradisbugt med udsigt til den lange smukke sandstrand med svajende høje kokospalmer og azurblåt klart vand.

Der ligger ingen restauranter i nærheden af The Taaras, men hotellet har to restauranter – en buffet og á la carte samt en hyggelig strandbar hvor der også er mulighed for at spise. Derudover er her et dejligt poolområde og spaområde med et bredt udvalg af behandlinger.

Her er eget PADI-dykkercenter og der tilbyder tennis, beachvolley, jungletrekking og forskellige vandsportsaktiviteter. Resortet har også eget skildpadde hjem og hver dag kan man være med til at slippe små baby skildpadder fri. 

Den brede strand er perfekt for børn, da du skal langt ud før det bliver dybt.

De 273 værelser, chalets og suiter er smagfuldt indrettet med brug af ædle træsorter og møbleret i en smuk malajstil med alle tænkelige faciliteter, stort flot badeværelse samt balkon eller terrasse. Resortet tilbyder ti forskellige værelsestyper. 

Officiel hotelkategori: 5*

 
Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.