Malaysia og Maldiverne

Malaysia - Penang, Kuala Lumpur, Atol på Maldiverne
 • Stemningen, værelserne og historien på The Clans
 • Duftende gadekøkkener i Georgetowns gamle bydel
 • Kridhvide sandstrande og azurblåt hav på Maldiverne
 • Kontrasten mellem kolonihistorie, storbyliv og daseferie
 
Oplev Malaysias kolonihistorie, de duftende gadekøkkener i Georgetowns gamle bydel og storbylivet i Kuala Lumpur, før eventyret slutter i en hængekøje på en af Maldivernes kridhvide bountystrande

Kolonihistorie og duftende gadekøkkener

Georgetown på Malaysias største ø Penang kaldes også for ”Orientens Perle”. Pælehusene, Little India, China Town og den gamle bydel, der er at finde på UNESCOs verdensarvsliste, vil helt sikkert vil være højdepunkterne. Byen emmer af historie, og overalt kan du se gamle, charmerende huse fra kolonitiden stå side om side med moderne bygninger. Penang er et multietnisk samfund med en blanding af østerlandsk kultur og den vestlige verdens indflydelse. En indflydelse som også kan opleves på den kulinariske side, og Georgetown er derfor kendt som Malaysias kulinariske hovedstad. Glæd dig også til opholdet på boutiquehotellet Clans Kongsi midt i Georgetowns gamle bydel – en helt unik perle, der oser af historie, stil og charme. 

Storbyliv og tvillingetårne

Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad - en storby med en spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers. Kuala Lumpur eller KL, som byen populært kaldes, er en smeltedigel med folkeslag fra hele verden. Det præger gadebilledet, hvor du bl.a. kan opleve moderne indkøbscentre og natmarkeder, du kan spise på små gadekøkkener eller gourmet restauranter, og du kan opleve byens historie og besøge moderne museer.

Maldiverne – et parfodsliv på hvide sandstrande 

Den største attraktion på Maldiverne er ubetinget de hvide sandstrande og det dragende turkisblå vand, hvor du blandt andet kan spotte delfiner, havskildpadder, hvalhajer, djævlerokker og barracudaer samt snorkle og dykke mellem koraller og farvestrålende tropefisk. Du kan også vælge at tage en middagslur under palmerne eller en dukkert i lagunen. Lad dig friste af et dyp i swimmingpoolen og prøv vandaktiviteter som stand up paddle, surfing, kanoture og kajak. 

Din rejse - vores ansvar
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Malaysia

Penang, Kuala Lumpur, Atol på Maldiverne

13 dage

fra kr. 17.655

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Penang Kuala Lumpur

Rejser til Penang

På en rejse til Penang oplever du et charmerende miks af nyt og gammelt, en fascinerende fusion af øst og vest.
Læs mere
Penang Kuala Lumpur

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Penang - 3 nætter

Clans Kongsi - Georgetown
Se kort

Clans Kongsi - Georgetown

Beliggenhed: Malaysia, Penang

Clans Kongsi er en helt unik perle beliggende midt i Georgetowns gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

I 1860’erne immigrerede den kinesiske Khoo-familie fra det sydlige Kina til Penang. Her byggede de 16 gæsteboliger og et tempel midt i det, der i dag udgør Georgetown’s gamle bydel. Gæsteboligerne er blevet nænsomt renoveret med respekt for arkitekturen, historien og kulturen, og består i dag af 43 værelser og suiter der alle oser af historie, stil og charme.

De 16 boliger er forbundet med hinanden og indeholder hver tre værelser med en fælles gårdhave og stue/spisestue, hvor morgenmaden og eftermiddagsteen bliver serveret hver dag. Alle værelser er lyse samt individuelt og smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, kaffe-/te-faciliteter og værdiboks. På gangene og i fælles stuerne findes der køleskab med sodavand og vand til fri afbenyttelse. 

Opholdet inkluderer en morgenvandring hvor hotellets personale tager dig med gennem de små gader og besøger det lokale marked.

Officiel hotelkategori: Boutique hotel

 
Læs mere her

Kuala Lumpur - 2 nætter

Dorsett Kuala Lumpur Melia Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Dorsett Kuala Lumpur

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Dorsett Kuala Lumpur ligge lige i hjertet af storbyen og med Bukit Bintangs mange indkøbscentre, masser af restauranter, et pub område og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen inden for en radius af 1 km fra hotellet, er der masser at fordrive tiden med efter dagens sightseeing.

Som gæst har du adgang til udendørs swimmingpool og et fitnesscenter. Derudover er her en restaurant, café og en bar/lounge.

Hotellets værelser og suiter er stilfulde og moderne indrettet. Alle værelser er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi-minibar, kaffe/te faciliteter og værdiboks.

 
Læs mere her
Dorsett Kuala Lumpur Melia Hotel Traders Hotel
Se kort

Melia Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Melia Hotel ligger i hjertet af Kuala Lumpur med kun få minutters gang til restaurant og pub område, den populære shoppinggade Bukit Bintang og gaden Jalan Alor som fyldes med madboer om aftenen. Lige uden for hotellet stopper byens monorail og på kun 3 minutter kan du være fremme ved Petrona Twin Towers.

Værelserne er lyse, rummelige og moderne. Alle er møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice. 

Derudover er her restaurant, poolbar og en lobbybar, motionscenter og udendørs swimmingpool med børnepool.

​Officielt hotelkategori: 4*

 
Læs mere her
Melia Hotel Traders Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Fra hotellet er der gratis transport med golfbil, gennem parken til shopping- og underholdning i Petrona Towers.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskærms tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.

Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen. Vær obs på at man skal være fyldt 21 år for at få adgang til Skybar om aftenen.

​Officiel hotelkategori: 5

 

Læs mere her

Atol på Maldiverne - 5 nætter

Embudu Village Innahura Maldives Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Embudu Village

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

På Embudu Village mærker du hurtigt den familiære og venlige atmosfære, som får så mange gæster til at vende tilbage igen og igen. Årsagen hertil skal nok findes i det faktum, at såvel hotelchefen som en stor del af de ansatte på Embudu Village har været her i rigtig mange år og med åbne arme inviterer gæsterne ind i 'Embudu-familien'.

På resortet har man stor fokus på ansvaret for naturen, miljøet og lokalbefolkningen. F.eks opvarmes al vandet i badeværelserne af solseller, melonerne på morgenbuffet'en er dyrket på nærliggende øer og om aftenen serveres grillede fisk fanget af og købt direkte fra lokale fiskere. 

Embudu Village har 122 værelser, som er rummelige men enkelt indrettede. Du kan vælge mellem Superior værelser, der ligger som rækkehuse få skridt fra stranden og lagunen, og Water Villaer i strandkanten. Alle værelser har aircondition, telefon, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer og møbleret terrasse. Water Villaer har desuden TV. Bemærk at der fra en Water Villa ikke er direkte adgang til havet via en trappe. 

I restauranten serveres alle måltider som buffet - naturligvis med stor variation og vekslende teamer - og i baren kan du nyde en eksotisk drink med fødderne i sandet.

Husrevet ligger meget tæt på stranden og her vrimler det med fisk i alverdens farver, former og størrelser. Vil du prøve mere, så tilbyder dykkercentret udflugter og dykkerture til en række gode snorkel- og dykkersteder i området - naturligvis ledsaget af erfarne instruktører. Af vandsport tilbydes kajak, windsurfing og stand-up paddle, og du kan også komme på fisketur og udflugt til en lokal ø.

Fra lufthavnen i Male' er der blot omkring 20 minutters sejlads til Embudu Village med resortets egen speedbåd. 

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Embudu Village Innahura Maldives Resort Kudafushi Maldives
Se kort

Innahura Maldives Resort

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Innahura Maldives Resort åbnede i april 2019 på en 600 meter lang og 180 meter bred ø, der omkranses af en stor indbydende lagune med krystalklart vand. Øens størrelse betyder en 1,5 kilometer lang strand med blødt, hvidt sand, hvortil der er direkte adgang fra alle 78 villaer. 

Resortet nås med vandfly fra Male. Efter en flyvetur på 40 minutter over smukke atoller, lander vandflyveren på kanalen mellem to grønne koraløer og takserer ind til øens bådbro. Her venter de ansatte for at byde dig velkommen til ferien på Innahura. 

Villa med solopgang eller solnedgang

Efter check-in i lobbyen med sand på gulvet og indbydende hængestole, ledsages du til din villa. Uanset om du har valgt en villa med udsigt til solopgang eller solnedgang, så mødes du af en dejlig terrasse med solsenge og en blændende udsigt til stranden og lagunen. Alle villaerne er lyse og store (79 m2) med farver, der matcher øens grønne palmer og det blå hav. Samtidig tilbydes der mange faciliteter i villaerne samt et dejligt udendørs badeværelse.

En chefkok der kræser for måltiderne

Opholdet på Innahura er med helpension inklusive vand til måltiderne, men All Inclusive kan naturligvis tilkøbes på forhånd. Måltiderne spises i den hyggelige Dhoni Restaurant med både inden- og udendørs servering og udsigt til swimmingpoolen, stranden og havet. Her serveres varierede buffetmåltider af gode råvarer, og det ses tydeligt, at chefkokken har kræset om de indbydende retter. De to barer, Sand Bar & Olhu Bar, ligger i hver sin ende af øen, så der er aldrig langt til at læskende drik eller cocktail.

Oplevelser til lands og til vands

Hvis du trænger til aktiviteter på ferien, så er der masser at vælge mellem. Den store lagunes beskyttede rolige vand indbyder til stand-up paddle, windsurfing og sejlture i kano. På land tilbydes tennis, badminton, fodbold, strandvolley, fitness, billard, dart, pétanque og bordfodbold. Du kan også tage på udflugt til en lokal ø eller teste dine evner som fisker på lokal vis med fiskehjul og snøre. Trænger du til at blive forkælet, så book en behandling i den indbydende spa.

For dykkere er der mange muligheder, og i dykkercenteret tilbydes alt hvad du behøver. Havet omkring Innahura byder også på rigtig god snorkling, men øens husrev ligger desværre ikke i svømme-afstand. Lagunen er fin til snorkling for børn og 'begyndere', men derudover tilbydes to daglige snorkelture til husrevet og andre koralrev, så du er sikret bedst mulig variation og chance for at se mest muligt. Er det en drøm at svømme med de graciøse manta-rokker, så er mulighederne herfor bedst fra oktober til marts

Officiel hotelkategori: 3*

Læs mere her
Innahura Maldives Resort Kudafushi Maldives
Se kort

Kudafushi Maldives

Beliggenhed: Maldiverne, Atol på Maldiverne

Kudafushi tilbyder dejlige villaer, skønne omgivelser, hvid sandstrand og et husrev med rigtig god snorkling. Resortet nås med vandfly på 45 minutter eller med indenrigsfly efterfulgt af en sejltur med hotellets egen speedbåd - alt i alt omkring 1 time.

Ferie med helpension og soft drinks

Under opholdet er der inkluderet helpension, kaffe, te og snacks om eftermiddagen samt drikkevarer uden alkohol. Du kan dog med fordel tilkøbe fuld All Inclusiv hjemmefra, så der er helt styr på budgettet. 

Bo ved stranden eller over lagunen

Bo i skøn villa, med eller uden privat pool, direkte ved stranden eller på pæle over lagunen. De hvidkalkede villaer tilbyder alle moderne faciliteter og indretningen er smagfuld med strejf af klare farver. Strand villaerne har udendørs bruser og badekar samt stor møbleret terrasse, hvorfra du træder direkte ud i det bløde sand. Vand villaerne har også udendørs bruser og dejlig terrasse samt platform med solstole og direkte adgang til den klare lagune. 

Restauranter med masser af specialiteter

I hovedrestauranten serverer internationale favoritter, 'alt godt fra havet' og lokalt inspirerede retter, mens special restauranten 'Olive Me' byder på en menukort inspireret af det sunde Middelhavskøkken. 'Sea Edge Bar & Grill på stranden er det perfekte sted at slappe af med en cocktail og ved JuJu Bar og swimmingpoolen serveres kold drinks til dæmpet lounge musik, mens solen går ned i horisonten. 

Vandsport- og dykkercenter på Kudafushi

Kudafushi har et godt vandsport- og dykkercenter som også tilbyder snorkelture samt bådeture med gode chancer for at se delfiner. Er du mere til afslapning, så bliv forkælet i hotellets dejlige spa. For de yngste gæster tilbydes børneklub med aktiviteter.

Officiel hotelkategori: 5*

 

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Rikke, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.