Kuala Lumpur og Pangkor Laut

Malaysia - Kuala Lumpur, Pangkor Laut

 • Indkvartering på førsteklasses hoteller
 • Kuala Lumpurs storbyliv og seværdigheder
 • Barfodsluksus og hvide strande på Pangkor Laut 

Tag på shopping og sightseeing i Kuala Lumpur og slut af med badeferie på den idylliske lille tropeø Pangkor Laut.

Kuala Lumpur rummer på mange måder et væld af forskelligheder og kontraster, og KL, som byen populært kaldes, er en smeltedigel, som bestemt bør opleves.

Og blot få timers kørsel fra storbyen ligger den privatejede lille ø Pangkor Laut med luksushotellet Pangkor Laut Resort – et af de få hoteller i Malaysia, der kan tilbyde gæsterne en helt ø for sig selv. Her kan I lade jer forkæle og lade op, omgivet af tropisk natur smukke strande der anses for hørende til blandt de 10 bedste i Asien. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL

Malaysia

Kuala Lumpur, Pangkor Laut

9 nætter / 12 dage

fra kr. 14.425

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Kuala Lumpur Pangkor Laut

Rejser til Kuala Lumpur

Hovedstaden i Malaysia er Kuala Lumpur. En spændende blanding af historisk og moderne arkitektur og hjemby for verdens højeste tvillingetårne, Petronas Towers.
Læs mere
Kuala Lumpur Pangkor Laut

Rejser til Pangkor Laut

Ud for Malaysias vestkyst ligger øen Pangkor Laut. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Kuala Lumpur - 2 nætter

Swiss Garden Hotel Traders Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Swiss Garden Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Godt hotel med central beliggenhed tæt på shopping område, barer/restauranter, seværdigheder og i gåafstand til Chinatown. Hotellet har 310 værelser, alle med aircondition, tv, telefon, internetadgang, minibar, kaffe/te faciliteter, hårtørrer, værdiboks og roomservice. Derudover har hotellet et lille poolområde, restaurant og bar.
Læs mere her
Swiss Garden Hotel Traders Hotel The Majestic Hotel
Se kort

Traders Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Hotellet er et af de mest kendte i byen, og fra hotellets Sky Bar på 33. etage er der en fantastisk udsigt ud over byen og de berømte tvillingetårne Petrona Towers, som ligger tæt på. Byens bedste shopping- og underholdningskvarter ligger i gåafstand af hotellet.

Her er 571 smagfuldt indrettede værelser, alle møbleret og med aircondition, fladskrærms tv, telefon, internetadgang, minibar, kaffe/te faciliteter, strygefaciliteter, hårtørre, toiletartikler, værdiboks og 24-timers roomservice.  Derudover er her to restauranter – Gobo Upstairs Lounges & Grill og Gobo Chit Chat Restaurant, 1 bar, et dejligt spa område med fitnesscenter og en skøn swimmingpool på tagterrassen.


Læs mere her
Traders Hotel The Majestic Hotel Shangri La Hotel
Se kort

The Majestic Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Det historiske ”The Majestic” er et hotel i moderne - klassisk stil og et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller. Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter.

På hotellets værelser er der fladskærms TV, safetybox, el kedel og trådløst internet, der dækker hele hotellet. Værelserne er elegante og serviceniveauet er højt.
Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

I hotellets restaurant kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

Læs mere her
The Majestic Hotel Shangri La Hotel
Se kort

Shangri La Hotel

Beliggenhed: Malaysia, Kuala Lumpur

Et elegant luksushotel med mange moderne faciliteter, højt serviceniveau og skøn atmosfære. God beliggenhed midt i centrum tæt på shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder og i gå afstand til Petronas Towers. Værelserne er store og rummelige med alle tænkelige faciliteter såsom aircondition, telefon, fladskærmstv, internetadgang, værdiboks, strygefaciliteter, minibar, hårtørrer og kaffe/te faciliteter. Hotellet har flere gourmetrestauranter samt barer, caféer og lounges. Desuden er der swimmingpool, jacuzzi, pragtfuld spa, tennisbane og fitnesscenter.
Læs mere her

Pangkor Laut - 7 nætter

Pangkor Laut Resort
Se kort

Pangkor Laut Resort

Beliggenhed: Malaysia, Pangkor Laut

Et skønt resort beliggende ca. 5 km sejlads fra Malaysias vestkyst på den eksotiske ø Pangkor Laut. Øen er privatejet, og resortet er det eneste på øen, resten er uspoleret frodig natur. Et dejligt sted at nyde lange feriedage på stranden. De 148 elegante villaer, som på en idyllisk måde falder smukt ind i de unikke omgivelser er indrettet med mange fine detaljer og faciliteter samt et lækkert badeværelse med stort badekar. Hotellet byder på spændende smagsoplevelser i deres restauranter. Du kan naturligvis også få middagen serveret i private omgivelser på stranden. Desuden er der barer, lounge, café, to swimmingpools, jacuzzi, fitnesscenter, tennis, squash, spacenter, bibliotek, tv-stue og souvenirshop. De tilbyder også en lang række aktiviteter så som dybhavsfiskeri, bådcruise, jungletrekking, golf (på fastlandet), Tai Chi Quan samt mange vandsportsaktiviteter. Et perfekt sted hvis du ønsker at bo i smukke og fredelige omgivelser.

 

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Mark, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.