Rejser med børn til Thailand

Fantastiske ferier med børn i Thailand

Thailand er et af de mest populære rejsemål for danske børnefamilier – og med god grund. I den afslappede atmosfære omgivet af svajende palmer og behagelige varmegrader kan børnene boltre sig i det lune hav og på de skønne sandstrande. Samtidig er Thailand berømt for sin enormt gæstfrie imødekommenhed og store sikkerhed, som danner rammerne for ideelle familieferier.

Strandferie året rundt

Thailand er et oplagt rejsemål i børnenes jule, efterårs- og vinterferier, da temperaturen her ligger mellem 25-32 °C og har et væld af solskinstimer med minimal chance for regn. Thailand kan dog også med fordel besøges i børnenes sommerferie. På dette tidspunkt er der godt nok regnsæson over visse dele af Thailand (vi anbefaler sommerferier til særligt Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao), men regnskyllene er ofte hurtigt overstået, og der er rig mulighed for at få en skøn strandferie med færre turister, færre solskader og et roligere tempo.

Vi elsker at holde ferier med børn i Thailand fordi

  • De fantastiske sandstrande og varme sol skaber glæde for hele familien.
  • Der på vores udvalgte børnevenlige hoteller hersker en afslappet, uformel stemning, hvor børn tages imod med åbne arme og varme smil.
  • Thailand byder på en række sjove og spændende aktiviteter på både land og vand.

Oplev Thailand med familien og Profil Rejser

Profil Rejser har et indgående kendskab til Thailand, og her finder du et udpluk af vores bedste familierejser. Gå på opdagelse i rejserne nedenfor, eller kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om din families næste drømmerejse til Thailand.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.