Maldiverne Waldorf Astoria

Van(d)vittige villaer i Det Indiske Ocean

Luksus villaer i paradis

Luksusvillaer findes over alt i verden i alle former og størrelser. Særligt i Det Indiske Ocean er der ikke langt mellem de overdådige villaer. Arkitektoniske luksusperler, der altid har en ekstra ordinær udsigt direkte fra klippekanten, paradisstranden eller det krystalklare blå vand. Der er ikke gået på kompromis med noget, og det er så stor en oplevelse at bo i komfort og overdådighed, at du må knibe dig i armen. Her er vores bud på tre van(d)vittige villaer.

Waldorf Astoria Ithaafushi - Maldiverne

Du når nærmest ikke højere på luksusskalaen. Alt er sublimt, topmoderne og gennemsyret af luksus. Du skal spise i træerne i fuglereder, der er forbundet af hængebroer. Gourmet paradis med 11 restauranter.

The Residence - Zanzibar

Et lille stykke paradis har revet sig løs og er faldet ned på den sydvestlige del af Zanzibar. Det eneste resort i Tanzania, der er medlem af "The Leading Hotels of the World". Trendy, nutidig stil, som hylder den  kulturarv. Butlerservice med egen poolvilla på minimum 155 m2.

Raffles - Seychellerne

Alt det, du drømmer om, og mere til. Verdensklasse-service. Egen poolvilla med spektakulær udsigt og privat paradisstrand.

Tilbage til Rejseinspiration

Se forrige artikel

Se næste artikel

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.