Rejser til Maldiverne, Six Senses Laamu, udsigt

3 favoritter på Maldiverne

Det svære valg mellem så mange vidunderlige steder

Det er nærmest umuligt ikke at elske Maldivernes fredfyldte paradis, og når du først har været her én gang, er det svært at lade være med at besøge ø-gruppen igen. Smid strømperne og dyp tæerne i det bløde sand og det lune vand og nyd det gode liv for en stund.

Noget af det mest fantastiske ved mit job som rejserådgiver i Profil Rejser er, at jeg er nødt til at kende alt til de rejser, vi tilbyder dig. Derfor har jeg lige været et smut på Maldiverne. Ja, heldige mig. Jeg så ni hoteller på 12 dage og har udvalgt mine tre favoritter til dig her. Det var faktisk slet ikke nemt, for jeg har set så mange vidunderlige steder. Kan vi ikke aftale, at du ringer for at høre om de resterende seks? Jeg har så meget at fortælle om dem alle.

Af Birgitte Willumsen, rejserådgiver i Profil Rejser

Paradisøerne i Atolhavet

Maldivernes atoller ligger i Det Indiske Ocean. Af Maldivernes ca. 1.200 øer er kun 250 beboede. Det fredfyldte paradis er skabt af vulkaner, der rejste sig af Det Indiske Ocean for siden at synke i havet igen. Tilbage er de koralrev, der havde omfavnet vulkanerne ned til 20 meters dybde. De står på et fundament af havbund og døde koraller. Inde i ringen dækkes havbunden også af døde koraller, der bliver til det fineste, hvide sand. Uden for ringen vil du på en snorkeltur ofte kunne opleve, hvordan alt pludselig slutter. Du er nået til væggen, hvor hele verden forsvinder ned i det mørke dyb.

#1 Soneva Jani

Soneva Jani inviterer til sublim barfodsluksus i Noonu Atollen på Maldiverne. For at komme dertil flyver du 45 minutter i vandflyver over atollerne fra den internationale lufthavn i Malé.

Vi starter med livsglæde og vilde villaer

Soneva Jani er ubeskrivelig og et ikon for bæredygtig turisme. De kæmpe villaer ligger over lagunen langs en boardwalk, der snor sig fra ø til ø for at inspirere til at gå og tænke over livet. Den er nu også perfekt til ture på den elcykel, som står ved villaen. Prøv seafood i solnedgangen på restaurant Crab Shack! CNN har kåret den til verdens mest romantiske 💕. Jeg var også vild med movie dinner, hvor du spiser, mens du ser film i den udendørs biograf. (Der er børnefilm 17.30).

Se stjerner fra sengen

Du har uendeligt med plads i din villa, og den rustikke indretning er så smuk! Du kan skyde taget til side, så der er frit til himlen! Det lukker selv, hvis det skulle begynde at regne. Og apropos vand: Jeg havde vandrutsjebane ned fra første sal :-) Soneva hylder livsglæde og velvære.

Se rejseforslag: Uendelig luksus og velvære på Soneva Jani

Et forbillede for bæredygtig luksusturisme

Vil du vide lidt mere om baggrunden for, at jeg nævnte bæredygtighed i starten? Det er en lidt vild historie. Soneva Jani er stiftet af Sonu og Eva Shivdasani. Da de skabte Soneva-kæden med Soneva Jani og Soneva Fushi på Maldiverne og Soneva Kiri i Thailand satte nye standarder for luksus, bæredygtighed og ansvarlighed. Soneva Resorts er f.eks. i dag 100 % CO2-neutrale inkl. gæsternes fly!

Læs mere Soneva-kæden

#2 Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Vi bliver på absolut øverste hylde, når det gælder hoteller på Maldiverne. På Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi i Malé Atollen nyder du en stor, eksklusiv poolvilla, udsøgt gastronomi, Maldivernes største spa og snorkling ved husrevet. Fra den internationale lufthavn i Malé er der 40 minutter i resortets private yacht.

I yacht med champagne til luksus i atolhavet

Jeg var solgt allerede i lufthavnen, hvor Waldorf Astorias vilde yacht ventede på mig. Så sidder man dér med champagne og kanapeer på vej til resortet! 👍 Alt er sublimt og gennemført luksuriøst. I min villa var loft til kip, stort soldæk med pool, rå stil med fede puder og glasgulv, så jeg kunne se ned på fiskene. Stemningen er slet ikke "fornem", som Waldorf Astoria ellers kan være. Bare afslappet og helt perfekt.

Du skal spise i træerne

Und dig selv at spise i Restaurant Terra på Waldorf Astoria! Du sidder i fuglereder i træerne forbundet af hængebroer! Alle hotellets 11 restauranter er kun til 20-40 gæster, så stemningen er så hyggelig. Spaen kan også anbefales. Og snorkling på husrevet. Og ... Ring og hør det hele!

Se rejseforslag: Poolvilla og gastronomi på højeste klasse

#3 Six Senses Laamu

Six Senses Laamu ligger i den uberørte sydlige Laamu-atol på Maldiverne. Fra den internationale lufthavn flyver du 35 minutter i et lokalfly og sejler så et kvarter i speedbåd det sidste stykke. Six Senses Laamu er som Soneva Jani et ikon for velvære og bæredygtighed på Maldiverne. Sonu og Eva startede nemlig også Six Senses i sin tid.

No news - no shoes ... Det er da vidunderligt!

Jeg elsker den afslappede stemning på Six Senses Laamu. Du kan lægge dine sko i en pose i båden på vej ind. Der står "No news- no shoes" på posen, for nu skal du glemme verden omkring dig og bare nyde at være til. Tro mig, du nyder hvert sekund! 😍 Villaerne er måske ikke så store som på Soneva Jani, men hvor er de hyggelige med et lækkert soldæk. Naturen på øen er virkelig smuk, og jeg kan anbefale deres snorkeltur. Der var så mange skildpadder!

Chill out

Mit favorit sted på Laamu er det store chill out område på pæle i lagunen. Du kan flyde i loungesofaer og i net over vandet, mens du nyder en drink. Prøv endelig den japanske restaurant i samme område! Inde på øen skal du prøve at spise på Leaf i de økologiske urtehaver.

Se rejseforslag: Velvære, gourmet og idyl på Six Senses 5+*

Vil du vide mere om rejser til Maldiverne

Ovenstående er blot få udvalgte eksempler på, hvad du kan opleve på Maldiverne. Nogle resorts har eminent snorkling. Andre er kendt for enestående strande, spa og gastronomi. Nogle har villaer på stranden, andre på pæle i lagunen. Vi samarbejder udelukkende med resorts, hvor stemning og komfort er i top. 

Ring og få en snak om dine rejseønsker. Birgitte Willumsen er ekspert i bl.a. rejser til Det Indiske Ocean, hun og vores andre rejserådgivere kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige rejse til dig.

Ring til os på 77 33 55 00

Eller skriv til os via kontaktformularen HER

Tilbage til Rejseinspiration

Se forrige artikel

Se næste artikel

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.