Mand med rygsaek staar paa bjerg udsigt over landskab

Har du virkelig brug for en guide?

Er guider bare et levn fra fortiden?

Og kan man ikke bare selv finde det samme på internettet og med en god GPS? Svaret er både ja og nej. For jo, at se de største seværdigheder kræver blot en køreanvisning og et hurtigt opslag på Wikipedia, men giver det virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige?

Mød Einar!

Den dansktalende islænding Einar Guðsteinsson er et pragteksempel på, hvordan den gode guide kan løfte din oplevelse til et endnu højere niveau. Sammen med sin kone Martina er han en af Islands mest eftertragtede guider, og han kender hver eneste lille krog af Island, som han med største engagement stolt viser frem. Som dygtig amatørfotograf og ivrig vandrer har Einar tilmed et godt øje for de smukkeste små lommer af Island, som han gerne afslører for dig. Einar lever for at give sine gæster en vedkommende og uforglemmelig tur på Island og kører derfor udelukkende med mindre grupper på mellem 10 og 19 personer. Her er plads til forskellige tempi og oplevelser. Nogle vil måske fange det perfekte billede af et brusende vandfald, mens andre i selskabet ikke kan vente med at komme ned i de varme kilder eller ride på islandske heste. Alt sammen er muligt med Einar.

Hvem tager dig med til bunden af en vulkan?

Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre at se verden på egen hånd. Men hvem overrasker med champagne på Islands mest romantiske sted til din guldbryllupsrejse, tager dig til bunden af vulkaner, lader dig møde islandske heste eller slukker din tørst med det klareste, kolde vand fra friske kilder? Og hvem har altid en plan B, hvis vejret driller? Det har Einar.

Tilbage til Rejseinspiration

Se forrige artikel

Se næste artikel

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.