Rejs til Lapland i påsken og spar op til 7.200 kr. pr. person

Du kan stadig nå det...

Vi har forlænget vores usædvanligt gode tilbud til Lapland. Dog kun i en begrænset periode!

Spar op til 7.200 kr. pr. person - klik her og se hele rejsen

Vores gode tilbud gælder udvalgte dage mellem 24. marts - 2. april 2024. Det er netop i denne periode nordlyset er særlig gavmild med sin 'danseopvisning' på den stjerneklare polarhimmel, og du kan kan nyde særlig godt af Laplands fantastiske vinteraktiviteter uanset alder. For at opnå den store besparelse skal du blot bestille rejsen senest 30. november 2023. Skriv til os for at høre mere på [email protected] eller ring 77 33 55 00.

Fem dages eventyr i den finske vildmark i Lapland inkluderer:

Få mere inspiration nedenfor eller klik på knappen for at se rejsen dag for dag.

Vær opmærksom på at dette tilbud gælder efter først-til-mølle-princippet, eller til det begrænsede antal pladser er solgt. Rabatten varierer afhængig af afrejsedato.

Aktiviteter i sneen

Vi elsker Lapland for de fantastiske naturoplevelser - og det kommer du også til!

Lapland er særligt magisk om vinteren. Her er garanti (tør vi næsten godt at love) for sne, og virkelig gode chancer for nordlys. De sneklædte vinterlandskaber er på én og samme tid dragende og indbydende til at gå på vintereventyre i. Du kan stå på langrendsski, tage på vandretur på snesko, sætte dig godt tilrette på hundeslæden, vinterbade (med sauna) og nyde bålmad i vildmarken. Eller hvad med en aftentur på snescooter, hvor du jagter det betagende nordlys? Du kan også komme helt tæt på samernes kultur eller sove midt ude på den frosne Inari-sø. Er der noget der frister?

Kom til foredrag om Lapland

Torsdag den 9. november holder vores Laplands-ekspert Merete foredrag

Kom og hør mere om rejser til det nordligste Finland og Ishotellet nær Kiruna i det svenske Lapland. Merete vil fortælle om hendes store naturoplevelser på hundeslæde i skoven, snescooterture på frosne søer, snesko under træerne i skoven og om at sove i et værelse lavet af is, inklusive den seng du skal sove i. I Lapland træder du ind i en verden af magiske natureventyr, og ofte med dansende nordlys som baggrundskulisse. Glæd dig til levende inspiration og Meretes bedste rejsetips til dit næste vintereventyr.

Tilmeld dig foredraget her

Rejsebrev fra Lapland

Når nordlyset danser mellem stjernerne

... jeg mærker Laplands arktiske kulde i kinderne og næsen, indånder den reneste luft, verden kan forkæle mig med og suser gennem snelandskaber i hundeslæde og på snescooter. Jeg ser nordlyset danse mellem stjernerne på himlen over mig. Møder samerne og deres kultur. Og jeg elsker det!...

Læs resten af Meretes rejsebrev fra Lapland

Beklager! Der er søvnløse nætter inkl. i rejsen

En oplevelse du altid vil huske

Omkring 350 km nord for polarcirklen skal du overnatte den ene nat i Wilderness Hotel Inaris "Aurora-hytte" med opvarmet glastag. Her har du første parket og fri udsigt til polarnatten, hvor mulighederne for at opleve nordlys er stor. Tættere kommer du nærmest ikke på naturen eller på hinanden.
Vores kollegaer Mogens og Uffe var i Lapland sidste påske, og her oplevede de det grønne naturfænomen 5 ud af de 8 dage, de var afsted!

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.