Samlebåndsmad Silversea

Se, hvor godt du spiser ombord

Glæd dig til spisetid på dit krydstogt

De fleste krydstogtskibe forkæler dig med kulinariske oplevelser fra morgen til aften både i hovedrestauranter og de mere intime specialrestauranter. Der er gastronomi for enhver smag, og der er samtidig kommet mere og mere fokus på det sunde køkken og på lokal gastronomi, så du smager på den verden, du besøger. Hvis du ikke har været på cruise før, vil du blive overrasket over niveauet.

Oceania

Krydstogter i den højeste kvalitet
I 2002 blev Oceania Cruises grundlagt og rederiet råder i dag over en fin flåde af smukke krydstogtskibe. Fælles for skibene er, at de er meget moderne og stemningen ombord er elegant og afslappet. Oceania Cruises har en mission om at tilbyde krydstogter i den højeste kvalitet, fine kulinariske oplevelser til søs, såvel som sejladser til spændende destinationer verden over. Der er et højt serviceniveau på Oceania Cruises, og rederiet er på kort tid blevet et af verdens mest omtalte og har modtaget stor anerkendelse i branchen.

Læs mere om Oceania Cruises her

Silversea

Ombord på et Silversea skib behøver du ikke tænke på penge
Prisen indeholder butlerservice, samtlige måltider, champagne, vin, drinks, øvrige drikkevarer og 24-timers roomservice.

Morgenmaden kan indtages i din egen suite, og du vælger selv i hvilken af de op til otte restauranter, middagen skal nydes. Alle restauranter tilbyder et stort antal borde til to personer. 

Læs mere om Silversea Cruises her

NCL - Norwegian Cruise Line

En moderne måde at tage på krydstogt
Norwegian Cruise Line (NCL) er et krydstogt for hele familien. NCL’s flåde består af forholdsvis nyere skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs.

Nyd friheden i Freestyle Cruising
NCL præsenterer med deres koncept Freestyle Cruising en moderne måde at tage på krydstogt på. Med Freestyle Cruising har du mulighed for at planlægge dine dage, som du vil og efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i.

Læs mere om Norwegian Cruise Line her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.