Ring til os mandag til fredag

Norwegian Cruise Line

Kahytter og suiter

Norwegian Cruise Line har et bredt udvalg af kahytter, store suiter samt fleksible muligheder for at forbinde suiter og kahytter sammen, så familier af enhver størrelse kan bo tæt sammen.

Som alt andet på et krydstogt med Norwegian Cruise Line handler din kahyt og suite kun om dig. Fortæl hvad du bedst kan lide, og vupti, så er din minibar fyldt med alle dine favoritter. Der er også en helt ny og forbedret roomservicemenu med flere muligheder, end du kan forestille dig. Morgenmad på sengen eller aftensmad på din altan? Valget er dit.

Alle kahytter og suiters senge byder på eksklusivt sengetøj, puder madrasser og topmadrasser i memoryskum, der giver dig den skønneste nattesøvn på rejsen. Men bare rolig, når du først dufter den friskbryggede Lavazza-kaffe, så skal du nok få den bedste start på dagen, når du er klar til at lade den gå i gang.

På Norwegian Cruise Lines bliver du ikke jaget afsted ved morgengry, når du skal i land. Her er du velkommen til at sove længe, gå i fitnesscenteret, spise en langsom morgenmad eller tage en dukkert. Når det er tid til at tage afsted, giver skibets besætning dig besked. Foretrækker du at komme tidligt i gang? Intet problem. Der er Express Landgang for dem, der ønsker at stå af skibet med det samme.

img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Rejsemål

Hvor sejler Norwegian Cruise Line? På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England.

Inkluderet i prisen

Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line:

 • 4-6 retters menu i a la carte restauranter
 • Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen
 • 24 timers roomservice
 • Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten)
 • Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere)
 • Spektakulære sceneshows i teateret
 • Live musik med bands og orkester
 • Diskotek
 • Comedy shows og internationale sangere
 • Kasino i Las Vegas stil
 • Fitnesscenter, løbebane
 • Aktiviteter ombord, nogle mod betaling
 • Pools og Whirlpools

Bestil inden den 29. februar og få Free at Sea pakken gratis: Free at Sea pakke med drikkevarer, wifi, specialrestaurant mm.

Free at Sea: Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb: Premium drikkevarepakke Wi-Fi-pakke Restaurant pakke til specialrestauranter Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter. Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten. Priser på tilkøbspakken: 3-5 dage: kr. 1.125,- pr. person 6-8 dage: kr. 1.505,- pr. person 9-11 dage: kr. 1.880,- pr. person 12-14 dage: kr. 2.260,- pr. person. Hør om eksakte priser for længere krydstogter.  Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Norwegian Cruise Line Fleet

Norwegian Aqua

Norwegian Viva

Norwegian Prima

Norwegian Encore

Norwegian Bliss

Norwegian Joy

Norwegian Escape

Norwegian Getaway

Norwegian Breakaway

Norwegian Epic

Norwegian Jade

Norwegian Gem

Norwegian Pearl

Norwegian Spirit

Norwegian Jewel

Pride of America

Norwegian Sun

Norwegian Star

Norwegian Sky

Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Line Cruises

 • Rederi Norwegian Cruise Line
Indvendig kahyt fra Ring for pris
Udvendig fra Ring for pris
Balkon kahyt fra Ring for pris
Suite fra Ring for pris

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel