Ring til os mandag til fredag

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL)

NCL har været norsk ejet i mange år, men bliver på nuværende tidspunkt styret fra hovedkontoret i Florida og har asiatiske ejere. NCL har 19 skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs.

 

Kahytter og suiter

Norwegian Cruise Line har et bredt udvalg af kahytter, store suiter samt fleksible muligheder for at forbinde suiter og kahytter sammen, så familier af enhver størrelse kan bo tæt sammen.

Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.

Som alt andet på et krydstogt med Norwegian Cruise Line handler din kahyt og suite kun om dig. Fortæl hvad du bedst kan lide, og vupti, så er din minibar fyldt med alle dine favoritter. Der er også en helt ny og forbedret roomservicemenu med flere muligheder, end du kan forestille dig. Morgenmad på sengen eller aftensmad på din altan? Valget er dit.

Alle kahytter og suiters senge byder på eksklusivt sengetøj, puder madrasser og topmadrasser i memoryskum, der giver dig den skønneste nattesøvn på rejsen. Men bare rolig, når du først dufter den friskbryggede Lavazza-kaffe, så skal du nok få den bedste start på dagen, når du er klar til at lade den gå i gang.

På Norwegian Cruise Lines bliver du ikke jaget afsted ved morgengry, når du skal i land. Her er du velkommen til at sove længe, gå i fitnesscenteret, spise en langsom morgenmad eller tage en dukkert. Når det er tid til at tage afsted, giver skibets besætning dig besked. Foretrækker du at komme tidligt i gang? Intet problem. Der er Express Landgang for dem, der ønsker at stå af skibet med det samme.

 

Freestyle Cruising

Freestyle Cruising på NCL’s moderne krydstogtskibe betyder, at du har mulighed for at planlægge dine dage efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg – og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil.

 

Freestyle kahytter

Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, så tilbyder Norwegian Cruise Line en bred vifte af kahytskategorier. Udover almindelige kahytter – indvendig, udvendig, balkon, minisuiter & suiter, så tilbyder NCL som noget unikt også følgende kategorier:

 • Indvendig single studio:
  Eksklusivt for Norwegian Epic og Breakaway klassen er de smarte, moderne studios designet og billigt prissat især for solorejsende. Gæsterne har adgang til den private Studio Lounge, hvor man kan slappe af og møde andre gæster over en kop kaffe eller cocktails.
 • Familie kahytter og suiter:
  Kahytterne er lidt større end almindelige kahytter og perfekt, hvis I bor mere end to i kahytten eller suiten.
 • Spa kahytter og suiter:
  Fredfyldte Spa balkon kahytter, Spa Mini Suiter and Spa Suiter har beroligende indretning og nem adgang til Mandara Spa® sammen med gratis brug af mange faciliteter i spaområdet.
 • Garden Villas og Family Villas:
  Disse er placeret i et separat kompleks med nøglekort adgang og tilbyder ultimativ luksus og privatliv. Nyd eksklusiv adgang til en privat gårdhave og pool på de fleste af skibene, butler og conciergeservice og andre privilegier.

 

The Haven by Norwegian™

“The Haven” finder du kun på skibe der har en indergård dvs. Epic, Gem, Pearl, Jade, Jewe og Breakaway. Øverst oppe på skibene ligger de mest luksuriøse, velindrettede og rummelige suiter, du finder ombord på et Norwegian Cruise Lines skibe – et eksklusiv gemmested for de få privilegerede. Moderne elegance kombineret med personlig service og privatliv skaber en unik cruising oplevelse. The Haven by Norwegian™ – dit personlige paradis.

 

Freestyle Family Fun

Med det nye ungdomsprogram er den ultimative familieferie lige blevet bedre! Oplev det I har lyst til, når det passer jer. Det er den frihed og fleksibilitet, du har med Freestyle Cruising. Pak ud én gang i din kahyt og med mange spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning med Nickelodeon er der noget for enhver smag. Forestil dig at spille Wii ™ på en to etager høj skærm eller bowle på et krydstogtskib midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Ombord findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning.

 

Fitness og sport ombord

 • Fuldt udstyret fitnesscenter
 • Klasser i aerobic, yoga, pilates, cykling (mod tillæg)
 • Basketball, bordtennis, tennis, volleyball, basketball, klatrevæg, rappelling-væg på Epic, vandrutsjebaner, minigolf, bowling og billiard

 

Free at Sea

Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb:

 • Premium drikkevarepakke
 • Wi-Fi-pakke
 • Restaurant pakke til specialrestauranter
 • Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn)
  • og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Rejsemål

Hvor sejler Norwegian Cruise Line? På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England.

Inkluderet i prisen

Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line:

 • 4-6 retters menu i a la carte restauranter
 • Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen
 • 24 timers roomservice
 • Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten)
 • Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere)
 • Spektakulære sceneshows i teateret
 • Live musik med bands og orkester
 • Diskotek
 • Comedy shows og internationale sangere
 • Kasino i Las Vegas stil
 • Fitnesscenter, løbebane
 • Aktiviteter ombord, nogle mod betaling
 • Pools og Whirlpools

Muligt tilkøb: Free at Sea pakke med drikkevarer, wifi, specialrestaurant mm.

Free at Sea: Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb: Premium drikkevarepakke Wi-Fi-pakke Restaurant pakke til specialrestauranter Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter. Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten. Priser på tilkøbspakken: 1-6 dage: kr. 370,- pr. person 7-9 dage: kr. 750,- pr. person 10-13 dage: kr. 1.130,- pr. person 14-17 dage: kr. 1.500,- pr. person Over 18 dage: kr. 1.890,- pr. person Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Norwegian Cruise Line Fleet

Norwegian Viva

Norwegian Prima

Norwegian Encore

Norwegian Bliss

Norwegian Joy

Norwegian Escape

Norwegian Getaway

Norwegian Breakaway

Norwegian Epic

Norwegian Jade

Norwegian Gem

Norwegian Pearl

Norwegian Spirit

Norwegian Jewel

Pride of America

Norwegian Sun

Norwegian Star

Norwegian Sky

Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Line Cruises

17 nætter fra Doha- Qatar med Norwegian Dawn
Doha, Qatar, Dubai, Fujairah ...
 • Rederi Norwegian Dawn
 • Afrejsedato 03 januar 2024
Indvendig kahyt fra kr. 18.365 per pers.
Udvendig fra kr. 27.002 per pers.
Balkon kahyt fra kr. 34.167 per pers.
Suite fra kr. 40.301 per pers.
16 nætter fra Dubai med Norwegian Sky
Dubai, Dubai, Fujairah ...
 • Rederi Norwegian Sky
 • Afrejsedato 04 december 2024
Indvendig kahyt fra kr. 15.689 per pers.
Udvendig fra kr. 19.664 per pers.
Balkon kahyt fra kr. 32.178 per pers.
Suite fra kr. 64.323 per pers.
12 nætter fra Port Louis- Mauritius med Norwegian...
Port Louis, Mauritius, Pointe Des Galets, Reunion, Til søs ...
 • Rederi Norwegian Dawn
 • Afrejsedato 20 januar 2024
Indvendig kahyt fra kr. 10.675 per pers.
Udvendig fra kr. 12.441 per pers.
Balkon kahyt fra kr. 29.372 per pers.
Suite fra kr. 30.305 per pers.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel