Norwegian Joy

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Krydstogtskibet Norwegian Joy blev bygget i 2017 og renoveret i 2019 og er en del af Norwegian Cruise Line’s Breakaway Plus Class og søsterskib til Norwegian Bliss.

Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt et stort udvalg af restauranter og barer.

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder den populære og familievenlige Aqua Park, et kasino, en racerbane, underholdningsshows og meget mere.

Skibet byder også på et velassorteret fitnesscenter hvor du kan holde formen ved lige under dit krydstogt. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge Mandara Spa®, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Tekniske data: 3804 passagerer, 1821 besætningsmedlemmer, skibet er 333 meter langt og 41 meter bredt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel