Norwegian Bliss

Ring til os mandag til fredag

Det bedste fra begge verdener kombineres til et alt-i-et-eventyr på Amplified Freedom of the Seas

Top-klassificerede kyster. Pral fra bov til stævn. Det bedste fra begge verdener kombineres til et alt-i-et-eventyr på Amplified Freedom of the Seas® – der sejler nu.

Oplev adrenalinpumpende rutsjebaner og forlystelser direkte på dækket. En ny pool-scene, hvor der er gang i den efter mørkets frembrud. Og friske, autentiske smagsoplevelser, der vil tilfredsstille enhver trang. Få masser af spænding på Amplified Freedom of the Seas®. Tag på tre etager med våde og vilde sving på den nyligt tilføjede vandrutsjebane-duo, The Perfect Storm℠. Kæmp mod hinanden i den nyeste laser tag-kamp, der lyser i mørket – Clash for the Crystal City℠. Og fang en bølge højt over havet i den populære FlowRider® surfsimulator. Det bedste af det hele er, at eventyrere i alle aldre vil have det sjovt i helt nye områder for børn på Adventure Ocean® og hangouts udelukkende for teenagere.

Nyd en ny scene

Nu er der endnu flere måder at have det sjovt på under solen på Amplified Freedom of the Seas®. Med en helt nydesignet pool i resort-stil og snacks fra El Loco Fresh℠ kun få skridt væk, er det øverste dæk stedet at være. Baren Lime and Coconut℠ byder på tre niveauer af caribisk kølighed, der holder ø-stemningen i gang fra dag til nat. Plus flere stole, hængekøjer, dagsenge og skyggefulde casitaer betyder, at du altid har en førsteklasses siddeplads med udsigt. Flygt til Solarium, som kun er for voksne, en oase af ro og sol ombord, hvor du kan slappe lidt af mellem eventyrene. Eller lav et plask med de små i det større og bedre Splashaway Bay℠-vandland.

 

Tankning tænkt på ny

Efter en lang dag med eventyr er der noget for enhver gane ombord på Amplified Freedom of the Seas®. Spis dig mæt i lækre italienske klassikere fra håndstrøgne pizzaer til rygende varme pastaretter hos Giovanni’s℠ Italian Kitchen. Lad dig friste af håndrullet sushi og teppanyaki ved bordet på Izumi Hibachi & Sushi. Og afslut en dag fuld af opdagelser med en venskabelig dyst på Playmakers℠ Sports Bar & Arcade.

 

Med en menu af kampdagsfavoritter og iskolde fadøl er alt, hvad du bestiller på Playmakers Sports Bar & Arcade, en vinder. Og mens du arbejder dig igennem en signatur Playmakers Burger eller en Touchdown Sundae med fem skefulde, kan du se dit hold live på snesevis af skærme eller spille mod dine venner i arkaden. Fra ikoniske shows som La Cage Aux Folles til koreografi af den legendariske Bob Fosse – genopdag dine yndlings Broadway-forestillinger i Marquee.

Uanset om du kommer forbi til en drink efter middagen eller deltager i salsa-stepping-festen, er der gang i den om aftenen på Boleros. Denne klub med latinsk tema serverer cubanske mojitos, brasilianske caipirinhas og dine klassiske yndlingscocktails til lyden af et seksmandsorkester, der spiller salsa, cumbia, merengue og samba.

Skibsdetaljer

Norwegian byder velkommen til flådens 16. skib, Norwegian Bliss.
Skibet er fra 2018 og tager dig med på eventyr i Caribien og Alaska. Som de to søsterskibe, Norwegian Escape og Joy, er Norwegian Bliss flot dekoreret udvendigt. Den amerikanske designer Roger Wyland har designet skibets ydre med inspiration fra undervandsverdenen og Alaskas vilde natur.

Noget helt unikt på Norwegian Bliss er de to observations-lounges. Gæster kan læne sig tilbage i afslappende omgivelser og få panoramaudsigt over det storslåede hav og de smukke naturoplevelser. Den eksklusive The Haven observations-lounge er i 2 etager og er for gæster, der bor i The Haven kahytter. Den anden observations-lounge er beliggende i skibets front og tilbyder ligeledes en formidabel udsigt.

Som på alle andre af Norwegians skibe er der et stort udvalg af aktiviteter, underholdning samt spisesteder ombord. Slap for eksempel af i observations-loungen med en kølig drink eller snup en massagebehandling i spaen. Skal der mere fart over feltet er der forskellige sportsaktiviteter ombord og et mavekildrende vandland. Om aftenen optræder forskellige artister. Gæster kan prøve deres held i kasinoet eller nyde en drink i en af de mange barer.

Kahytskategorien The Haven er skibets mest luksuriøse og indbefatter 24 timers butler service og adgang til privat soldæk. Disse kahytter er beliggende højt oppe i skibet og fås også med Spa. For gæster der rejser alene, tilbyder Norwegian Bliss studio kahytter, som giver adgang til den private Studio Lounge. Rejser I en større gruppe eller familie sammen, kan der med fordel vælges de nye sammenkoblede kahytter.

Norwegian Bliss har kapacitet til 4004 gæster
Længde: 329 m

Norwegian Cruise Line Krydstogter

17 nætter fra Doha- Qatar med Norwegian Dawn
Doha, Qatar, Dubai, Fujairah ...
  • Rederi Norwegian Bliss
  • Afrejsedato 03 januar 2024
Indvendig kahyt fra kr. 18.365 per pers.
Udvendig fra kr. 27.002 per pers.
Balkon kahyt fra kr. 34.167 per pers.
Suite fra kr. 40.301 per pers.
16 nætter fra Dubai med Norwegian Sky
Dubai, Dubai, Fujairah ...
  • Rederi Norwegian Bliss
  • Afrejsedato 04 december 2024
Indvendig kahyt fra kr. 15.689 per pers.
Udvendig fra kr. 19.664 per pers.
Balkon kahyt fra kr. 32.178 per pers.
Suite fra kr. 64.323 per pers.
7 nætter fra med Norwegian Bliss
Seattle, Til søs, Sitka ...
  • Rederi Norwegian Bliss
  • Afrejsedato 04 maj 2024
Indvendig kahyt fra kr. 6.368 per pers.
Udvendig fra kr. 10.000 per pers.
Balkon kahyt fra kr. 11.423 per pers.
Suite fra kr. 12.159 per pers.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel