Norwegian Sun

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Norwegian Sun er et smukt skib i mellemklassen. Det har plads til 1.936 gæster, er bygget i 2001 og blev renoveret i 2018.

Om bord findes mange aktiviteter både udendørs og indendørs, blandt andet swimmingpool, boblebad, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og konferenceværelser. Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt områder som kun er for børn.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel