Norwegian Prima

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Norwegian Prima fra 2022 er det første af seks skibe fra NCL’s nye Prima Class, som byder på en nyskabende krydstogtsoplevelse i absolut særklasse. Det smukke, innovative skib er indrettet med den seneste teknologi og byder på større kahytter og suiter, flere udendørsarealer og pool områder end noget andet skib i NCL-flåden.

Glæd dig til at bade i infinity pools, som smelter sammen med horisonten, svæv over havet på en glasbro og find en verden af kulinariske fristelser og forfriskende drinks i skibets Indulge Food Hall. På Prima Class finder du også de tre skønne restauranter; Onda By Scarpetta, The Local Bar & Grill og Los Lobos.

Norwegian Prima byder på et overflødighedshorn af oplevelser, spænding og aktiviteter for hele familien.

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at køre gokart på toppen af skibet, udforske virtuelle verdener, spille højteknologisk minigolf, lege i vandlandene og prøve de vildt hurtige vandrutsjebaner med et frit fald i 10 etager! For de voksne venter fantastiske musicals, koncerter, shows og natklubber med DJ’s og lysshow.

The Haven byder på Norwegian Primas mest grandiøse oplevelse. Det er en eksklusiv og privat del af skibet, hvor du har adgang til din personlige concierge og butlerservice 24 timer i døgn. Nyd den betagende udsigt, infinity poolen og udendørssaunaen.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Tekniske data: Skibet har plads til 3215 gæster, og er er 294 meter langt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel