Norwegian Gem

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Norwegian Gem er fra november 2007 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. 2 swimmingpools & 1 børnepool, 6 boblebad, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri, 3 konferenceværelser og den første bowlingbane til søs.

Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets Kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets 14 barer og lounger.
Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i 4 forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder KUN for børn.

Skibet kan også tilbyde mere luksus i et eksklusivt privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de specielle, kæmpestore eksklusive ”Courtyard Villas”. Kontakt vort kontor for priser.

”Freestyle Cruising”, Ingen faste borde, restauranter eller spisetider. Mellem 17.30 og 24.00 kan man spise i en af de valgfri restauranter ombord. Du vælger selv hvem eller hvor mange Du vil sidde til bords med. Man kan også anmode om et fast bord på hele turen. Du kan også spise i kahytten idet der er roomservice hele døgnet. Man kan vælge mellem hovedrestauranter og alternative restauranter, hvoraf de fleste er indeholdt i prisen. På nogen af de alternative restauranter vil der blive opkrævet mellem 15 og 30 $ pr. person. Yderligere detaljer findes ombord. Det anbefales at man bestiller bord for at være garanteret plads til den ønskede tid, særligt i de populære alternative restauranter. Man kan dog også bare komme. Skulle der ikke være plads vil man blive henvist til baren indtil bordet er parat.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel