Norwegian Jade

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Norwegian Jade er fra 2006 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og konferenceværelser.
Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets mange barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 og 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder kun for børn.

Skibet tilbyder desuden et et eksklusivt privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de betydeligt størrer ”Courtyard Villas”.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel