Pride of America

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Aloha! Kom om bord på Pride of America og oplev den bedste måde at rejse mellem Hawaii øerne.

Fra det øjeblik du træder ind i Capitol Atrium, med den skyhøje glaskuppel i Tiffany stil og den storslåede trappe, ved du at dette er et spektakulært krydstogtskib. Om bord finder du 18 spisemuligheder, så der er nok at vælge imellem. Der er både helt traditionelle valgmuligheder til kæmpemæssige buffeter. Du har adgang til en verden af muligheder, herunder fransk gourmet, japansk Teppanyaki og et første klasses Steakhouse, dog mod et ekstra gebyr. Du finder også et stort udvalg af barer, og i skibets cafe kan du nyde din kaffe, præcis som du foretrækker den.

Fremragende kahytter, rummelige suiter og masser af kahytter med privat balkon, hvor du kan sidde og spotte hvaler, nyde udsigten til Kilauea vulkanen og den dramatiske udsigt over Na Pali kysten med den store nationalpark i baggrunden.

Fantastiske shows i Hollywood Theatre, et state-of-the-art fitness center, en sportsplads, barer og lounges af enhver art, to swimmingpools, seks jacuzzier, børnecenter, diskoteker for teenagerne og meget mere findes ombord og inkluderet i dit krydstogt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel