Ring til os mandag til fredag

Oceania Cruises

Oceaner af eventyr og luksus

Hver en rejse på havet med Oceania Cruises Cruises inviterer til et nyt kapitel af dit liv. Her oplever du steder du altid har drømt om og får nye perspektiver på verdens foranderlige skønhed. Alt imens du hengiver dig til Oceanias Cruises prisvindende fortolkning af luksus i uforglemmelige måltider og små øjeblikke af ren lykke. Velkommen ombord.

Små, luksuriøse skibe

Fra det øjeblik du stiger ombord, bliver du mødt af en dedikeret besætning og et personale, der gør alt for at du får den bedste oplevelse. Med skibenes små størrelser kan du komme helt tæt på land og lægge til i havne, de store skibe aldrig kommer til. Og selvom du sejler på verdens have langt hjemmefra med Oceania Cruises eksklusive skibe har du altid følelsen af at være hjemme i din lyse, klassiske kahyt eller suite med alle nutidens moderne bekvemmeligheder. Oceania Cruises består af tre skibsklasser: Regatta med de klassiske og mindre skibe, Oceania med de større og Allura-klassen med de allernyeste.


Særpris: Spar 8.400 kr. på krydstogt fra Athen til Rom

Oceania Vista | 11. – 20. november 2024

Velkommen til Vista. Et eksklusivt og nyt skib fra 2023, der står klar i Athen til at forkæle dig med gourmetmåltider og sand luksus på et ni nætters krydstogt mod Rom. Med på rejsen får du 400 USD til brug på valgfrie udflugter, der tager dig helt tæt på destinationernes kultur og landskaber.
Fly, transfere, alle måltider ombord samt Simply More-drikkevarepakke m.m. er allerede inkluderet.


Fortryllende rundrejse i Asien

Oceania Riviera | 12. – 27. januar 2025
Neonlys og storbyliv i Singapore og Hong Kong. Tropiske paradis på Koh Samui i Thailand. Bedårende landskaber i Vietnams Halong-bugt. Alt dette og meget mere har du i venter på dit vidunderlige krydstogt med Riviera.

Fra fly til femstjernede hoteller i Singapore og Hong Kong før og efter krydstogt, transfer fra hotel til skib samt specialmiddage, drikkepenge og drikkevarer:
Alt er klaret på forhånd og inkluderet på din rejse.


Særpris: Spar 11.500 kr. på sensommer i Middelhavet

Oceania Vista | 30. oktober – 11. november 2024

Stig ombord et af Oceanias nyeste og mest luksuriøse skibe, Vista (2023), og nyd Middelhavets sensommervarme på et 12 nætters krydstogt fra Rom til Athen. Med på krydstogtet får du 600 USD til brug på valgfrie udflugter, der tager dig helt tæt på destinationernes kultur og landskaber.

Fly, transfere, alle måltider ombord samt Simply More-drikkevarepakke m.m. er allerede inkluderet.


Altid inkluderet på dit krydstogt med Oceania Cruises:

Alle måltider ombord og middage i specialrestauranter
Drikkevarer inkl. champagne
Obligatoriske drikkepenge til personale
Underholdning ombord
Mellem 400-1.400 USD til udflugter pr. kahyt
Wi-Fi

Din nye yndlingsrestaurant findes i bølgen blå…

Oceania Cruises repræsenterer det klassiske køkkens dyder på fornemmeste vis. En omhu for de bedst mulige råvarer, traditionelle teknikker mestret til perfektion og en sans for både æstetik og overraskelser løfter spiseoplevelsen op i særklasse. Her er klassikere som kaviar, foie gras, iberisk skinke, hummer og wagyu samt dybde og friskhed fra asiatiske specialiteter eller ren comfort food som håndlavede pastafavoritter på menuen. Selvfølgelig akkompagneret af champagnemiddage, fantastiske cocktails og desserter…

Udlev drømmen om verden

Vil du til sejle til yndede og klassiske destinationer eller ekstraordinære rejser på havet til steder, kun de færreste får lov at opleve? Alt er muligt med Oceania Cruises, der sejler over hele verden. På land venter fascinerende udflugter, der tager dig helt tæt på hver destinations kultur, historie og natur. Mon du vil følge i samuraiernes fodspor i Japan, komme med på ekspedition i Costa Ricas regnskove, se Nicaraguas vulkaner, møde maoristammefolket i New Zealand eller tage på en uforglemmelig safari i Afrika? Valget er dit.


Oceania Cruises Fleet

Allura

Vista

Sirena

Riviera

Marina

Insignia

Nautica

Regatta

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel