Fanget på skibet?

Nej, oplevelser til lands og til vands!

På et krydstogt er du typisk i havn om dagen. Nogle rederier ligger endda ofte ekstra længe de mest interessante steder, så du kan nå at fordybe dig. Rederiet har et stort program af udflugter i hver eneste havn, som du kan tage med på, og du kan selvfølgelig også tage afsted på egen hånd, hvis du ønsker det.

Er du så fange på skibet resten af tiden? Nej da. Alt efter det skib og rederi, du vælger at sejle med, har du adgang til f.eks. fantastiske shows, spændende foredrag på ekspeditioner, kokkeskoler, store og små musiksteder, spa, kasino og meget mere. Tal med vores krydstogteksperter om den stemning, du søger, før du vælger. 

Celebrity

Komfort og kvalitet er i højsædet
Celebrity Cruises, er for dig der gerne vil have moderne behagelige skibe, hvor komforten og kvalitet er i højsædet, og priserne er rimelige, og hvor alle aldre får en rejse, de sent vil glemme.

På nogle af skibene kan du sætte dig på en græsplæne, og nyde en picnic, ligge på et tæppe og spejde op i himlen, mens du nyder tonerne fra live musik, mens du på andre kan sætte dig ud på ”Det flyvende tæppe”, der er en platform på siden af skibet, der fungerer som restaurant og lounge om aftenen, cafe om dagen, og tenderstation i de havne hvor skibet ikke kan ligge til kajs.

Du kan synke ned i de dybe stole i biblioteket, mens du læser en spændende bog, eller sætte dig til rette i en bar hvor bardisken hver aften bliver til is, og nyde alverdens lækre cocktails.

Læs mere om Celebrity Cruises her

Swan Hellenic

Ekspeditioner og oplevelser ud over alle grænser
Drømmer du om at sejle på ekspeditioner langt fra den slagne vej og store sejlrende, og vil du samtidig nyde moderne design, luksus og 5-stjernet personlig service, så oplev en ekspedition med Swan Hellenic Cruises.

Læs mere om Swan Hellenic Cruises her

Cunard

Den klassiske transatlantiske crossing

Siden 1840 har rederiet sat branchens standard for luksus og service. I dag er Cunard det eneste rederi, der fortsat tilbyder flere faste forbindelser årligt mellem Europa og USA. Den klassiske transatlantiske crossing skal ganske enkelt bare opleves om bord på luksuslineren Queen Mary 2. Men i dag tilbyder Cunard også et antal almindelige krydstogter jorden rundt. Fra World Cruises til de populære afgange til Middelhavet, Norge og Caribien. Det er den stemning og service, der er ombord, og de markante lange, brede promenadedæk, der kendetegner, at du sejler med en ægte oceanliner.

Læs mere om Cunard og Transatlantisk Crossing her

Holland America Line

Klassisk maritim stil
Holland America Line blev grundlagt i 1873 og er i dag et af branchens ledende rederier. Rederiet tilbyder krydstogter på alt fra 2 til over 100 dage og er kendt for sin klassiske maritime stil og et traditionelt krydstogtmiljø, med åbne promenadedæk hele vejen rundt om skibene. Holland America Line tilbyder prisvenlige krydstogter, men som alligevel giver en følelse af luksus og som anbefales til alle, der ønsker en ”traditionel” krydstogtoplevelse.

Sejlområde
Holland America Line sejler til destinationer over det meste af verden, herunder både Asien, Australien og New Zealand, Caribien, Nordeuropa, Stillehavet, Middelhavet, Nord- Mellem- og Sydamerika, samt Antarktis. Glæd dig eksempelvis til transatlantiske krydsninger, segmenter af jordomsejlinger og gennemsejlinger af Panama- og Suezkanalen. Holland America Line har helt sikkert en destination for dig.

Læs mere om Holland America Line her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.