Celebrity Cruises

Komfort og kvalitet er i højsædet

Celebrity Cruises, er for dig der gerne vil have moderne behagelige skibe, hvor komforten og kvalitet er i højsædet, og priserne er rimelige, og hvor alle aldre får en rejse, de sent vil glemme.

På nogle af skibene kan du sætte dig på en græsplæne, og nyde en picnic, ligge på et tæppe og spejde op i himlen, mens du nyder tonerne fra live musik, mens du på andre kan sætte dig ud på ”Det flyvende tæppe”, der er en platform på siden af skibet, der fungerer som restaurant og lounge om aftenen, cafe om dagen, og tenderstation i de havne hvor skibet ikke kan ligge til kajs.

Du kan synke ned i de dybe stole i biblioteket, mens du læser en spændende bog, eller sætte dig til rette i en bar hvor bardisken hver aften bliver til is, og nyde alverdens lækre cocktails.

Sejlområde

Celebrity Cruises sejler på 7 kontinenter, og lægger til i mere end 280 forskellige destinationer fra Alaskas små kystbyer, Sydamerikas smukke natur til Europas rige historie, Asiens mystik samt Australien og New Zealands kontrastfyldte havne, hvilket gør at du finder nogle unikke sejlruter lige meget hvilket område du gerne vil besøge.

Alle disse destinationer betyder, at Celebrity Cruises kan tilbyde noget til enhver smag.

Se krydstogter med rederiet


Elegant og moderne standard

Celebrity Cruises har totalt 16 skibe i flere forskellige kategorier. Rederiet sætter en dyd i at opretholde en elegant og moderne standard ombord, og derfor er det også et rederi der løbende moderniserer ombord, så det altid passer til de skiftende trends og efterspørgsler. Her er Celebrity Cruises ikke bange for at gå forrest, hvilket kommer til udtryk ved at alle skibe i flåden, er blevet opgraderet eller ”Solsticized” som de selv kalder det, hvor de alle er blevet opgraderet på interiøret og helhedsudtrykket.

Der findes 3 forskellige skibsklasser.

Millenium klassen

Sejler du med denne klasse, vil du indlogere dig på smukke skibe, hvor der er plads til ca. 2.100 passagere pr. skib, der hver er fordelt over 12 dæk. Efter den gennemgående ”Solsticezed” renovering, har alle skibe nu samme udtryk og faciliteter som den bedste kategori Solstice.

Skibe: Celebrity Millenium / Celebrity Infinity / Celebrity Summit / Celebrity Constellation

Solstice klassen

Vælger du et Krydstogt ombord på et skib fra denne klasse, vil du se frem til at komme ombord på et skib, der har plads til ca. 2.800 gæster, hvor skibene typisk har 13 dæk. Du finder smukke restauranter med store lysekroner, og en imponerende 2-etagers vinkælder, der er interessante specialrestauranter som Murano og Tuscan, og du finder et væld af aktiviteter fra fridans og volley på pool dækket, til kageundervisning, og konkurrencer med skibets personale i skibets atrium.

Skibe: Celebrity Eclipse / Celebrity Equinox / Celebrity Reflection / Celebrity Silhouette / Celebrity Solstice

Edge

Den nyeste skibsklasse indenfor Celebrity Cruises byder dig velkommen ombord med alt fra “Det flyvende tæppe” der finds på siden af skibet, som laves om alt efter hvilken tid på døgnet det er. Skibene har plads til ca. 2.900 passagere ombord, og skibene har 16 dæk, hvor du også finder et hyggeligt område helt på toppen af skibet, hvor du kan slappe af under åben himmel, og opleve livemusik.

Skibe: CelebrityEdge / CelebrityApex

Aktuelle tilbud og kampagner med Celebrity Cruises

Check-in og udflugter

Vil du have en flyvende start på din ferie? og gøre det så let for dig selv som overhovedet muligt? Så kan du let og elegant checke in på dit skib fra 90 dage før, og senest 4 dage før afrejsen.
Online check-in 

Da det meste er inkluderet i din pris, kan du med ro i sindet begynde at planlægge din rejse. Celebrity Cruises tilbyder et hav af forskellige udflugter i næsten alle havne der ligges til, og du kan efter du har bekræftet din rejse gå ind på rederiets ”Cruise Planner” og berige din rejse med diverse tilkøb af udflugter, spa og hvad ellers du kunne tænke dig.
Cruise Planner 

Kahytskategorier

Hos Celebrity Cruises finder du mange forskellige kahytskategorier, og inden man bestiller et krydstogt, skal man tage stilling til hvilken kategori man gerne vil bo i under sin rejse.
Bestiller man en indvendig eller udvendig kahyt, får man ca. 13m2 hvor man typisk kun benytter til at sove i. Dermed får man fuld valuta for skibets offentlige områder.


Bestiller du en balkonkahyt, kan du med fordel bestille morgenmad ned i kahytten, få det serveret ude på balkonen og indtage dagens havn og omgivelser i ro og mag. At have en balkon giver ofte en form for ekstra rum, da man får 4m2 ekstra hvor der er stol og bord.


Har man besluttet sig for en balkonkahyt, kommer der en række forskellige muligheder inden for dette. Ønsker du en specifik placering, ønsker du adgang til en mindre restaurant, eller vil du bo i en af de mange suiter ombord? Er du i tvivl om hvad der passer til dig og dine behov, sidder vores krydstogtseksperter klar til at hjælpe og rådgive hvad der er bedst til dig.

Restauranter ombord

Inkluderet i din pris er der en hovedrestaurant, samt en buffet restaurant. Ligesom der er forskellige små snacks bare, samt roomservice tilgængeligt. Dette betyder at du har mulighed for at spise 24-timer i døgnet.
I buffetrestauranten er der fri seating, og du kan spise der næsten hele dagen, undtaget når de skifter mellem de forskellige måltider.

I hovedrestauranten er der to muligheder:

  • Fast spisetid, hvor du enten spiser ca. 18.30 eller 20.30, hvor du sidder med andre gæster ved det samme bord, og har tjener på den fulde rejse.
  • ”My Time Dining” hvor du selv bestemmer hvornår du vil spise, og derfor ikke sidder med andre, og heller ikke har den samme tjener eller bord under den fulde rejse. Denne seating giver en mere fleksibel måde at spise på, og passer derfor godt til familier med børn, eller hvis du gerne vil have større frihed til at deltage på udflugter, eller andre aktiviteter ombord.
Drikkevarepakker

Hos Celebrity Cruises, er der inkluderet en classic drikkepakke i prisen, som giver et udvalg af vine, øl, og cocktails. Ønsker du et større udvalg, kan man ombord på skibene opgradere sin drikkepakke for et givent beløb pr. person pr. dag.

Drikkepenge

Skal der ikke tænkes på, da det er inkluderet i prisen når du bekræfter din rejse. Derfor er det kun hvis du synes at tjeneren, rengøringspersonalet eller andet personale gør et rigtig godt job, at du skal give ekstra.
Køber du en drink i baren, som ikke er inkluderet i din drikkepakke, vil der automatisk blive lagt et service charge på i baren, som kan være 15-18%.

Inkluderet i prisen

Prisen du betaler er inkl. helpension, kaffe, vand, the, drikkepenge til personalet ombord, og drikkevare hvilket betyder at du ”kun” skal betale ekstra for udflugter, samt hvis du vil berige din rejse med ekstra wellness eller spise i de små hyggelige specialrestauranter ombord. Derudover kan du blive underholdt i skibets teater og mange lounges, hvor der er live underholdning og shows.

Særligt for børn og unge

Celebrity Cruises skibe er velegnet til familier med børn. Rejser man med spædbørn, skal de minimum være fyldt 6 måneder før de kan boarde skibet.

Selvom det er et familierederi, finder man dog ikke mange faciliteter til børn, men der er dog altid spillearkade, pool og boldbane tilgængelig. Ligesom der er børne- og ungdomsklub, hvor der laves aktiviteter, der passer til de forskellige aldergrupper.

Påklædning

Tænker du at det kun er rige gamle damer med blåt hår og puddelhund i tasken der tager på krydstogt? Tro om igen! Ombord på Celebrity Cruises er det meget enkelt at pakke tasken.

Du får brug for

Fritidstøj til dagen, om du vil være sporty eller afslappet bestemmer du selv.
Lidt pænere tøj til aftenen, uden at det er gallatøjet der luftes (ønsker du at lufte det, er det dog også godtaget). Om aftenen er det eneste krav at mænd ikke bærer åbne sko (sandaler, flip-flops) eller tanktops og shorts i hovedrestauranten. Derimod skal du se det som værende en aften hvor man skal over til nogle venner, eller ud at spise. Hvilket i korte træk kan beskrives som: Fritidsskjorter og bukser til mænd, mens bukser, top, nederdel eller bluse er ganske fint til kvinder.

Ombord på Celebrity Cruises vil der på et klassisk 7-nætters krydstogt være to aftener, hvor der er et såkaldt ”formal night” tema, hvor man tager lidt finere tøj på og hele skibet emmer af en speciel stemning, som dog fortsat er afslappet og ikke alt for ”næsen i sky”. Påklædning til herre, kan være pæn jakke, skjorte, bukser og sko, mens det til kvinder, kan være kjole eller buksedragt.

Loyalitetsprogram

Hvis du tidligere har sejlet med Celebrity Cruises, eller Azamara Club Cruises er du med i rederiets loyalitetsklub, der hedder Captains Club. Desto mere du sejler med de to rederier, desto flere point optjener du, og desto flere fordele får du på dine rejser.

Der findes seks forskellige medlemsniveauer, men du stiger allerede fra første overnatning ombord.

Læs meget mere om fordele og niveauer.

 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.