Holland America Line

Klassisk maritim stil

Holland America Line blev grundlagt i 1873 og er i dag et af branchens ledende rederier. Rederiet tilbyder krydstogter på alt fra 2 til over 100 dage og er kendt for sin klassiske maritime stil og et traditionelt krydstogtmiljø, med åbne promenadedæk hele vejen rundt om skibene. Holland America Line tilbyder prisvenlige krydstogter, men som alligevel giver en følelse af luksus og som anbefales til alle, der ønsker en ”traditionel” krydstogtoplevelse.

Sejlområde

Holland America Line sejler til destinationer over det meste af verden, herunder både Asien, Australien og New Zealand, Caribien, Nordeuropa, Stillehavet, Middelhavet, Nord- Mellem- og Sydamerika, samt Antarktis. Glæd dig eksempelvis til transatlantiske krydsninger, segmenter af jordomsejlinger og gennemsejlinger af Panama- og Suezkanalen. Holland America Line har helt sikkert en destination for dig.

Se krydstogter med rederiet

Om skibene

Holland America Lines skibe findes i flere forskellige størrelser og skibsklasser og rangerer fra at kunne medtage omkring 1500 passagerer af gangen på de mindste skibe i flåden til ca. 3200 passagerer af gangen ombord på flådens største skibe.

Væld af aktiviteter og underholdning

Ombord på et Holland America Line skib vil du næppe komme til at kede dig grundet de mange aktivitets- og underholdningstilbud der er at finde ombord. Du finder både teater, diskotek, shopping og kasino.

I midten af skibet finder du et lækkert poolområdet, som på de fleste af skibene kan overdækkes med et tag, så man kan nyde en dukkert i al slags vejr. Skibene har forskellige spisemuligheder, samt både fitness- og spafaciliteter ombord.

Aktuelle tilbud og kampagner med Holland America Line

Check-in og udflugter

Når du rejser med Holland America Line kan du foretage check-in online ligeså snart du har booket krydstogtet og helt frem til 90 minutter før afrejse. Check-in SKAL foretages inden afrejse, da du først herefter modtager dine biletter. Efter bestilling af dit krydstogt vil du modtage et booking nr. som du skal bruge både ved online check-in.

Online check-in

Du kan booke udflugter på de forskellige destinationer på Holland America Lines hjemmeside. Du skal blot oprette en bruger, hvorefter du kan gå på opdagelse i de mange forskellige udflugtsudbud.

 

Kahytskategorier

Når du skal vælge hvilken kahyt du vil bo i under dit krydstogt, kan du hos Holland America Line vælge mellem forskellige indvendige kahytter, udvendige kahytter, kahytter med balkon og suiter. Kahytten eller suitens karakter, services og faciliteter afhænger af hvilken kategori du vælger.

Hos Holland America Line har man en kahytskategori til alle behov. Fælles for alle kahytterne er deres komfortable og elegante indretning, med eksempelvis blødt og lækkert sengetøj og badekåber. Læs mere om kahyttens faciliteter ved bestilling af dit krydstogt eller spørg din rejsekonsulent hvis du har spørgsmål.

Restauranter ombord

Ombord på Holland America Lines skibe kan sulten blive stillet på mange måder. Du kan eksempelvis benytte dig af hovedrestauranten, som tilbyder en a la carte menu, både morgen, middag og aften. Et mere afslappet måltid kan indtages ved det store Lido Market, som byder på flere kulinariske oplevelser fra hele verden, ved hver deres mad bod. Udover ovenstående byder de fleste skibe også på en række specialrestauranter.

Bemærk! Måltider i specialrestauranterne er IKKE inkluderet i krydstogtets pris.

Drikkevarepakker

Under dit krydstogt med Holland America Line er det muligt at tilkøbe en Signature drikkevarepakke. Drikkevarepakken købes på krydstogtet inden for de første 48 timer og inkludere et stort udvalg af vine, øl, sodavand, spiritus, cocktails og kaffe ombord med en begrænsning på 15 drikke/genstande pr. dag.

Bemærk! Minibaren i kahytten er ikke inkluderet i drikkevarepakken.

For at købe drikkevarepakken skal du være minimum 21 år og drikkevarepakken skal købes for hele rejsen af alle personer som bor i samme kahyt. Køb af drikkevarer uden, eller ud over drikkevarepakken tillægges 15% i barafgift.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er IKKE inkluderet i krydstogtets pris. Drikkepenge afregnes efter faste satser og vil automatisk blive trukket fra det betalingskort som oplyses ved check-in på skibet ved krydstogtets afslutning.

Inkluderet i prisen

Hos Holland America Line er følgende services altid inkluderet i prisen:

  • Ophold i valgte kahytstype
  • Helpension ombord (ikke specialrestauranter)
  • Vand, kaffe, te og juice i selvbetjeningsautomaterne
  • Shows og underholdning
  • Fitnessfaciliteter (holdtræning mod gebyr)
  • Swimmingpools
  • Børneklubber
Særligt for børn og unge

Der er også masser af beskæftigelse for børn og unge ombord på et krydstogt med Holland America Line. Eksempelvis kan børn i alderen 3-17 være med i Club HAL. Club HAL er rederiets børne- og ungdomsklub der indbyder børn og unge ombord til at deltage i en række af spændende aktiviteter sammen med deres jævnaldrende. Eksempelvis sportsturneringer, spil og konkurrencer, temafester og meget mere.

Påklædning

I dagstimerne er afslappet påklædning accepteret. Om aftenen er atmosfæren dog mere sofistikeret og gæsterne klæder sig pænere på. Eksempelvis er det ikke tilladt et gå med T-shirts, tank tops, shorts og badetøj i restauranter og andre offentlige rum om aftenen. Omkring to gange om ugen, er der formel aften, hvor det forventes, at man kommer i formelt tøj (jakkesæt og kjole).

Loyalitetsprogram

Når du rejser på krydstogt med Holland America Line bliver du automatisk en del af deres Mariner Society loyalitetsprogram. Som medlem optjener du Cruise Day point for hver dag du er på krydstogtet. Pointene bliver opgjort i stjerner, som medføre forskellige fordele ved din tilbagevenden til Holland America Line.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.