Rejser i efterårsferien 2021

Fra regn og blæst til sol og eventyr

Når den danske sommer går på hæld, og de regnvåde og vindblæste dage nærmer sig, er det skønt at kunne drømme sig væk til rejser i efterårsferien med sol, velvære og eventyr. Verden åbner sig mere og mere, og vi kan hos Profil Rejser tilbyde et væld af solskinsrejser og spændende efterårsferier til hele familien i uge 42.

Men sol og varme er ikke det eneste, der kan gøre en efterårsferie til et eventyr. Oplev f.eks. at komme ud til fantastisk natur på Island. Det er kun en kort flyvetur væk. Og uanset om du vender næsen mod nord eller syd, er det bedste bare at være sammen. 

Rejser vi anbefaler i efterårsferien

Opdag verden igen med rejser i efterårsferien

Vi har samlet en række skønne rejser til efterårsferien, hvor sol og varme næsten er garanteret i efteråret.

Hvad enten du foretrækker at følge solens bane og holde efterårsferie under Europas rare varmegrader i Portugal, Grækenland og Cypern eller ønsker at rejse længere væk til eksotiske destinationer på Maldiverne og Seychellerne, så står vi klar i Profil Rejser til at hjælpe dig med at finde den bedste efterårsferie i 2021.

Efterårsferie på Island og Færøerne

Nord fra sydens solstråler findes en uforglemmelig nordisk verden af uspolerede naturoplevelser for hele familien. Iført varmt tøj og fornuftigt fodtøj er rejser til Island og Færøerne oplagte i efterårsferien. Med base i de to spændende og atmosfærefyldte hovedstæder - Tórshavn og Reykjavik - er der kun kort til næste eventyr i de overvældende landskaber af vulkaner, gletsjere, fjelde, klippekyster og vandfald!

Bestil trygt din rejse i efterårsferien hos Profil Rejser

Hos Profil Rejser er din tryghed det vigtigste for os. Derfor har vi udarbejdet denne coronavirus FAQ, hvor du kan søge svar på de mest stillede spørgsmål om at rejse i disse tider.

 

Krydstogter i efterårsferien

Uanset hvad dine rejsedrømme og budget er, kan vi finde præcis det krydstogt, som passer dig.

Se krydstogter i efterårsferien
Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.