Grækenland Kreta Cretan Malia Park Heraklion, Pool

Nærvær, Luksus og gourmet på Kreta

Bohemestemning og strand på Kreta

Den græske ferieø Kreta er en fantastisk feriedestination fra tidlig forår til sent efterår, og på Cretan Malia Park kan alle aldre nyde en skøn ferie i smagfuld og afslappet bohemestemning. Hotellet ligger ud til en lang og børnevenlig strand på Kretas nordkyst, og er omgivet af en frodig have med flere pools og legeplads til de yngre gæster. Den smagfulde indretning er nøje udvalgt af hotellets egen arkitekt, og de lyse nuancer og de mange naturmaterialer, giver et moderne og luksuriøst udtryk.

Her er noget for alle aldre

Cretan Malia Park har fokus på både traditionelle og unikke aktiviteter til alle aldre. Forkæl dig selv med et besøg i The Cute Spa, og her er også mulighed for at dyrke både yoga, fitness og pilates. Ligesom der også er både tennis, basketballbaner og beachvolley på den private strand. Og er du til oplevelser på vandet, så er her også mulighed for at snorkle, sejle i kano og på vandcykel.

Little Explorer Kids’ Club

Er for børn mellem 3-12 år. Her kan de sammen med andre børn udfolde sig i kreative, sjove lege og aktiviteter, der på fantasifuldvis udforsker det store hotel, og går på opdagelse i den økologiske have, hvor der samles frugt og grønt.

Til de større børn og teenagere

Cretan Maila Park har skabt The Place. Et separat og eksklusivt område, hvor større børn og teenagere kan være i fred fra voksne, og nyde at bade, ligge i hængekøje eller spille bordtennis, billard og dart hele dagen. Om aftenen bliver The Place til en atmosfærefyldt udendørsbiograf. 

Du kommer helt ind under huden på det kretensiske køkken

Cretan Malia Park huser hele fem restauranter, der alle har fokus på lokale råvarer. Du har også mulighed for eksklusive madlavningskurser med berømte gæstekokke, og som nyeste gastronomiske tiltag, kan du nyde vidunderlige pop-up havemiddage i hotellets økologiske køkkenhave, Bostani, med konceptet ’fra jord til bord’.

Vil du vide mere

Er du blevet nysgerrig og vil videre mere om Cretan Malia Park og rejser til Grækenland, så se vores rejseforeslag herunder. Og husk at vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge din rejse, så den bliver som du ønsker. 

Se rejseforslag: Bohemestemning og strand på Kreta

Tilbage til Rejseinspiration

Se forrige artikel

Se næste artikel

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.