Uffe Bager Nielsen – Product Manager

Uffe Bager Nielsen


Ansat i Profil Rejser siden 2015


Tjek Ѵ
Jeg har oplevet den store dyrevandring fra en varmluftballon over Masai Mare i Kenya og Serengeti i Tanzania, stået få meter fra en orangutang i Borneos regnskov, set tigre i Indien, været til 1. maj-møde på Cuba med Fidel Castro, dykket i Caribien og Rødehavet, gået på Den Kinesiske Mur og oplevet den gamle bydel i Lhasa, Tibet. Derudover har jeg blandt andet rejst i det meste af Sydøstasien, Sri Lanka, Hong Kong, Argentina, Brasilien, New York, San Francisco, Grønland, Island og det meste af Sydeuropa.

Igen og igen …
Efter mine første safarioplevelser i Tanzania vidste jeg, at det ikke var sidste gang, jeg havde været på safari. Efterhånden er det blevet til flere besøg i Kenya, hvor det smukke landskab med den vidtstrakte savanne, grønne oaser, vilde dyreliv, hyggelige lodges og teltcamps og venlige befolkning byder på nye store oplevelser gang på gang.

Naturligvis
I de tidlige morgentimer, hvor solen endnu ikke har fået overtaget, og det stadig er køligt, er der ikke noget bedre end et gamedrive på Masai Maras åbne savanne eller en sejltur ad Kinabatangan-floden på Borneo med udsigt til dyrelivet lang floden, imens der lyttes til regnskovens mange lyde.

Psst! 
Ifølge kineserne er landskabet i og omkring Guilin det smukkeste under himlen. Jeg er tilbøjelig til at give dem ret, for naturen langs Li-floden og omkring Yangshou er maleriske smuk og en overset perle, som absolut er et besøg værd.

Zoom og klik
På en af mine ture til Kenya kørte vi med en bil, hvor walkien var gået i stykker. På et tidspunk fik vi øje på det sjældne sorte næsehorn. Vi kørte tætteret på, standsede bilen og nød øjeblikket. Klar til afgang igen ville bilen ikke starte, og da næsehornet begyndte at røre på sig, og chaufføren blev nervøs, ændredes stemningen fra munter til lettere trykket. Heldigvis kom andre os til undsætning, og vi blev skubbet i gang.