Grækenland Kreta Cretan Malia Park Heraklion, Pool

Sommerferie 2024: Hvis bare man kunne spole tiden frem...

Rejser i sommerferien 2024

Vi får solen til at skinne på din sommerferie!

OK, der tog vi måske munden for fuld. Men bliver du træt af udsigten til endnu en regnfuld dansk sommer, eller planlægger du bare i god tid, så du er sikker på at få det bedste af det bedste? Så tag fat i vores rejserådgivere, som ved alt om, hvor du finder romantiske solspots, de smukkeste strande og børnevenlige hoteller af højeste kvalitet til din sommerferie.

Vores rejserådgivere har besøgt alle de forskellige destinationer, vi har rejser til. Og de er derfor godt klædt på til at vejlede dig og sammensætte en sommerferie, der passer præcis til dine og jeres behov. De er nemlig eksperter i at få drømmerejser til at gå i opfyldelse - helt uden brug af magi!  

Vi hjælper dig og dine kære godt på vej mod en fantastisk sommerferie.

Ring til os på 77 33 55 00

Eller skriv til os via kontaktformularen HER

Tre gode grunde til du skal rejse med os

9 forslag til sommerferien

Sommerferie i Europa

Rejser til Grækenland

En sommerferie i Grækenland er et vidunderligt mix af mytologiske fortællinger, varme, skøn mad og gode vibes. Særligt Halkidikis kuperede landskaber og bedårende sandstrande ved små bugter og fredfyldte olivenlunde er noget helt specielt. Kreta får også vores varmeste anbefalinger, og har både familievenlige resorts og stemningsfyldte hoteller forbeholdt rejsende uden børn.

Ring og hør nærmere på 77 33 55 00

Se vores rejseforslag til Grækenland

Rejser til Spanien

Spanien er én af vores helt store favoritter og en evig sommerklassiker. De spanske øer lokker med nogle af Europas smukkeste landskaber og allerbedste strande. Mallorca er oplagt til en sommerferie. Her er altid noget at opleve i de magiske Tramuntana-bjerge, små havnebyer og hemmelige strande. Ibiza er med sin bohemmestemning, betagende natur og luksuriøse resorts også noget helt særligt ligesom Andalusien, der byder på eminente strandresorts og vilde landskaber.

Ring og hør nærmere på 78 76 44 17

Se vores rejseforslag til Spanien

Rejser til Portugal

Portugal er en lidt overset destination, men som i de seneste år har fået mere og mere opmærksomhed. Og med god grund! Lissabon er blevet et hotspot for trendsettere, og er en af de mest spændende hovedstæder lige nu. Samtidig er Portugal også rig på små, charmerende fiskerbyer og vilde strande. Skal din sommerferie være med suite og strand på Algarvekysten eller med Michelin-restaurant på ikonisk hotel på Maderia? 

Se vores rejseforslag til Portugal

Rejser til Italien

Italien har alt, hvad vi drømmer om i sommerferien! 

Med sin forening af elegance og imødekommende livsglæde glæder vi os altid til somre i Italien. Og særligt til dage under solens stråler og til lune aftener med langsomme middage med håndlavet pasta og skaldyr fanget samme morgen, et glas kølig hvidvin og enten tiramisu eller hjemmelavet is til dessert. Hver af de italienske regioner har sit unikke særpræg fra bjergene i nord til det sydlige Italiens bølgende vinmarker og olivenlunde. Søg mod Amalfikysten, hvor de smukke byer putter sig ind mellem hav og bjerge, mod luksuriøse retreats i det grønne Toscana eller mod den smukke og kontrastfyldte vulkanø Sicilien.

Se vores rejseforslag til Italien

 

Rejser til Cypern

Er sol og strand øverst på din ønskeliste til sommerferien? 
Så skal du måske til Cypern. Med sine mere end 300 solskinsdage om året er her næsten garanti for en sommerferie fyldt med varme og sol. Du skal derfof selvfølgelig have muligheden for et forfriskende dyp i havet eller poolen. Se vores håndplukkede familievenlige og lækre hoteller og strandresorts på Cypern via linket nedenfor. 

Se vores rejseforslag til Cypern

Rejser til Kroatien

Kroatien har det hele til den perfekte sommerferie!

Tilbring ferien ved det stemningsfyldte Dubrovniks smukke skærgård på eksklusive resorts og luksuriøse boutiquehoteller. Nyd det søde strandliv og krystalklare hav eller tag på opdagelse i historiske byer, små øer i Adriaterhavet eller se den vilde natur. 

Se vores rejseforslag til Kroatien 

Sommereventyr i Asien

Rejser til Thailands paradisø: Koh Samui

I Den Thailandske Bugt ligger den billedskønne ø Koh Samui, der rummer alt, hvad du drømmer om i Thailand. Koh Samui er nemlig kendt som Thailands paradisø, og med sine hvide sandstrande med svajende palmer, turkisblå hav, idylliske vandfald oppe i de grønklædte bjerge og uendelige kokosplantager, så forstår man det godt. Tilmed er sommermånederne den bedste tid at rejse til Koh Samui på, da her er mindst nedbør og vind og dermed også det roligeste vand. Optimale forhold for en sommerferie i Thailand.

Se vores rejseforslag til Koh Samui

Rejser til Bali

Du vil elske en sommerferie på Bali! Selvom øen er forholdsvis lille, er det vildt, hvor varieret Bali er. Fra sit kulturelle epicenter i Ubud omgivet af jungleklædte bjerge og dybe kløfter til aktive vulkaner, og fra sorte sandstrande i det nordlige Lovina til klassisk bounty-stemning i Sanur. På Bali er der altid noget at opleve, og ønsker du mere spænding kan du tage til Komodoøerne og stå ansigt-til-ansigt med komodovaraner eller bade på pink strande.

Se vores rejseforslag til Bali

Rejser til Vietnam

Centralvietnam er oplagt at opleve i de danske sommermåneder. Temperaturene er behagelige og fugtigheden meget lav. De mest populære byer er Hué og Hoi An. Begge er spækket med spændende historie og tydelige levn fra Vietnamkrigen. Her er farverige templer og markeder og en virkelig skøn natur. Det er nemt at bevæge sig rundt til fods, til vands eller på cykel. Især på cykelturene kommer du helt tæt på rismarker, vandbøfler (de er ret fredelige) og lokalbefolkningen. Der er også strand og restauranter, der serverer helt fantastisk mad til meget fair priser. 

Se vores rejseforslag til Vietnam

Oplev den arktiske sommer

Rejser til Grønland

Grønland er meget mere end sne og is. Om sommeren lyser isbjergene lyser op i de mest utrolige farvespil og tundraen klædes i nuancer af grøn, gul og orange. Dagene bliver lange med milde temperaturer, og du kan tage på udflugter til Indlandsisen, sejle på isfjorden eller prøve glamping ved den ikoniske Eqi-gletjser.

Se vores rejseforslag til Grønland

Rejser til Island

Oplev sagaernes land om sommeren, hvor alting stråler under den milde midnatssol. Pak vandreskoene med og udforsk vulkanøens mægtige naturkræfter og fortryllende landskaber, inden du forkæles i de geotermiske kilder og på de fantastiske middage på de mange gode restauranter. 

Se vores rejseforslag til Island

 

Rejser til Færøerne

Oplev Færøernes rå natur, kulturelle seværdigheder og levende historie om sommeren, mens fjeldenes farver står frodigt og lysegrønt. Vælg mellem vores mange udflugter til lands og til vands og oplev Færøernes historiske bygder, majestætiske fuglefjeld og sceniske landskaber.

Se vores rejseforslag til Færøerne her

Er drømmerejsen fundet?

Tøv ikke med at tage fat i os. Ring eller skriv til vores rejserådgivere og få en snak om dine feriedrømme. Du får naturligvis også aktuelle anbefalinger og gode rejsetips til rejsen. 

Ring til os på 77 33 55 00 eller skriv via kontaktformularen HER

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.