Peter Rasmussen – Administrerende Direktør

Peter Rasmussen


Ansat i Profil Rejser siden 2009


Tjek Ѵ
Det har jeg prøvet: Fløjet i ballon over savannen i Kenya. Været på lakesafari i Thailand, hvor man sover i telt på en ponton på en sø langt inde i den thailandske jungle og langt fra alfarvej. Smagt rigtigt mange gode californiske vine på en tur, hvor vindistrikterne i Californien blev kørt tynde. Fløjet i helikopter over New York City. Dykket ved Gili-øerne. Sejlet i det kroatiske øhav på en yacht, der kunne lægge til en masse gode steder på turen. Og så har jeg blandt andet besøgt: USA, Canada, Mexico, Thailand, Indonesien, Kina, Vietnam, Kenya, Sydafrika, Marokko, Forenede Arabiske Emirater, Ukraine, Grønland, Tjekkiet, Ungarn, Kroatien, Grækenland, Tyrkiet, Italien, Spanien og Frankrig.

Igen og igen …
Thailand – fantastisk klima, fantastiske strande og en utrolig venligsindet befolkning. Dertil kommer, at Thailand har et varieret køkken, og man kan få et godt måltid både ved gadekøkkenerne og på Michelinrestauranterne.

Naturligvis
De største naturoplevelser har været at se en gepard angribe og nedlægge et dyr mindre end fem meter fra den bil, jeg sad i, og at hænge i en luftballon over savannen i Kenya. En anden stor oplevelse – lidt mere ”scary” – var at snorkle gennem en underjordisk flod i Mexico blandt de mest fantastiske farvestrålende fisk, uden dog helt at vide hvad der ellers befandt sig i vandet.

Psst! 
I Meat Packing District i New York ligger en lille undseelig bar med navnet Bikers & Blondes.  Den ser skummel ud, og de fleste turister passerer forbi. Men kom på et tidspunkt, hvor bikerne har parkeret deres Harleyer udenfor og få en god oplevelse indenfor. Besøger du øen Hvar i Kroatien, er det et must at besøge winetasting-baren i anden række op ad bjergsiden til højre – næsten for enden af den lille gade.