Natascha Andersen Østergaard – Rejsekonsulent

Natascha Andersen Østergaard


Ansat i Profil Rejser siden 2014


Tjek Ѵ
Jeg har drukket masser af risvin og levet lokalt blandt stammerne i Malaysia og Thailand, fodret kænguruer i Australien, sejlet gennem Halongbugten i Vietnam, trekket gennem samtlige skove i den smukkeste natur i New Zealand, dykket med hajer ved Great Barrier Reef og haft roadtrip gennem både Californien samt Florida. Derudover har jeg blandt andet rejst i Caribien, Hawaii, Kina, New York, Egypten, Tunesien, Tyrkiet, Grækenland, Marokko, Spanien, Italien og Frankrig.

Igen og igen …
Thailand er og vil altid være en af mine favoritdestinationer. Jeg ender altid med at besøge dette land én gang hvert år og af meget simple grunde: Dejlig gæstfrihed fra befolkningen – altid smilende, lækker og billig mad på de lokale restauranter samt flotte øer med gode snorkling- og dykkermuligheder.

Naturligvis
En af mine absolut bedste naturoplevelser var ude på øen Batang Ai, hvor vi boede på Hilton Batang Ai. Der ligger kun det ene resort, og man befinder sig ude i ingenting med kun naturen omkring sig. Masser af flagermus kommer dertil om aftenen, mens man sidder på terrassen og nyder den smukkeste solnedgang over de omkringliggende små øer. En helt igennem unik oplevelse (og kameraet bliver taget i brug!!).

Psst! 
Hvis du besøger Khao Lak i Thailand, vil jeg varmt anbefale, at du besøger Tachai Island (The Maldives of Thailand) i stedet for Similan Island. Knapt så turistet, og snorklingen/dykningen er fantastisk. Masser af farverige fisk og flot koralrev.

Zoom og klik
Et af de bedste øjeblikke fra en af mine mange rejser må være sejlturen ved Halongbugten. Det er noget af det smukkeste, jeg har set – alle de kalkstensbjerge, som ligger midt ude i vandet … og solnedgangen her skal og må opleves! :-)