Topbillede rejsemesse 2023

.

Du er hermed inviteret til Frederiksberg!

Vi vil gerne, for en stund, træde et skridt tilbage fra den digitale verden og invitere dig til et godt gammeldags analogt møde - ansigt til ansigt - og vise dig, at der er ægte mennesker bag alt hvad Profil Rejser foretager sig. Vi har arrangeret en inspirerende og hyggelig dag i "rejsernes tegn". Vores velforberedte rejseeksperter, foredragsholdere og samarbejdspartnere vil med stor entusiasme og deres mangeårige erfaring vise dig, og din(e) ledsager(e) "hele verden" og gavmildt dele ud af deres bedste råd og rejsetips til din næste rejse.

Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig, men vil være en stor hjælp, så vi ved, hvor mange croissanter vi skal have klar, og hvor meget kaffe vi skal brygge.

TILMELDING TIL REJSEMESSEN

20 rejseforedrag på én og samme dag

Hvad med en lektion i do's and dont's når du er på krydstogt? Eller personlige beretninger fra Northailand og Vietnam? Du kan også komme helt tæt på de kolde egne i Grønland, Lapland og Island, eller er du mere til palmer, sol og blødt sand?
Vores rejseeksperter, foredragsholdere og samarbejdspartnere er klar til at dele ud af deres ekspertviden og rejseerfaring. Det er gratis at deltage, og du må hjertens gerne tilmelde dig flere rejseforedrag. 

Bemærk: Vi har begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

SE FOREDRAGSPROGRAM OG TILMELD DIG

Konkurrencer med store vinderchancer

Vi har stablet 3 konkurrencer med overdådige præmier på benene til messedagen. Hvad siger du til at vinde:

- en krydstogtrejse for 2 med Explora Journeys i Caribien (præmieværdi ca. 44.000 kr.)
- 2 flybilletter t/r med Emirates til Dubai (præmieværdi ca. 8.900 kr.)
- 2 overnatninger på Cretan Malia Park 5* på Kreta (præmieværdi ca. 4.800 kr.)

Vinderne af flybilletter og hotelovernatninger trækker vi på selve dagen. Trækningerne vil foregå på god gammeldags tombola-vis - så vær klar når vi trækker de heldige vindere! Trækker vi dit lod, og er du ikke til stede, trækker vi et nyt vinderlod.
Første vinderlod trækkes kl. 12.00 og anden vinderlod trækker vi kl. 13.15!

Ekstraordinære gode messetilbud

Glæd dig til fantastiske messetilbud, til Europa, Sydøstasien, Mellemøsten og Det Indiske Ocean. Vi røber dog først de endelige rejsemål og gode priser på messedagen! Men vi kan sige så meget, der er store besparelser og rabatter i vente. De ekstraordinære messetilbud er kun tilgængelige fra den 7.10 - 12.10.23, så du har tid til at finde din favorit.

Kan du ikke komme til vores rejsemesse? Fortvivl ej. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at du også modtager vores udvalgte tilbud.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Sådan finder du os nemmest

Vores adresse er: Rosenørns Alle 29, 1 sal, 1970 Frederiksberg C

Find os på Google Maps

Transportmuligheder:

Cykel: Parker i gården eller på Rosenørns Allé
Bus: Bus 2A stopper lige ude foran vores dør. Stoppet hedder Forum St. (Rosenørns Allé)
Metro: Stå af på Forum St. Vores kontor ligger kun 100 meter herfra 
Bil: Husk at  registrere din parkering i en mobilapp, når du har parkeret din bil. Enten Easypark eller Parkman. Vi har begrænset parkering i vores gård. Vær opmærksom på, at den første time er gratis, og herefter gælder almindelig parkeringstakst.

Ses vi?

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.