Rejser til Grækenland, Kreta, Heraklion, Cretan Malia Park, strand

Cretan Malia Park

Cretan Malia Park, Kreta, Grækenland

På Cretan Malia Park 5* nyder du det stille og harmoniske liv med et skønt strejf af bohéme. Hotellet er medlem af ”Design Hotels” - en sammenslutning af private boutiquehoteller, der hylder udsøgt design, og som er drevet af en passion for autentiske og indholdsrige rejseoplevelser.

Cretan Malia Park ligger ud til en lang strand på nordkysten af Kreta 2 km fra centrum af den lille by Malia. En halv times kørsel kan bringe dig til Kretas største by, Heraklion, og Kretas største seværdighed, Knossos.

Bæredygtighed og engagement

Bæredygtighed har i årtier været en afgørende del af Cretan Malia Parks DNA. Fra brug og genbrug af ressourcer over økologiske køkkenhaver til affaldshandling og engagement i træplantning, SOS Clean Up og meget mere. Det er ikke uden grund, at Cretan Malia Park har fået Travelife Environmental Gold Award. På stranden vajer det blå flag som endnu et bevis på en ekstra indsats for bl.a. miljø og sikkerhed.

Cretan Malia Park

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Cretan Malia Park ligger i en stor have med gamle træer, blomster og kaktus ud til stranden på det nordlige Kreta. Nøgleordene er velvære, gastronomi og afslapning, og hotellet er lige så meget for par som for børnefamilier. Her er 3 pools (den ene er opvarmet), og den største har flere lavvandede områder, børn kan boltre sig i. Stranden er børnevenlig, men med sten ude i vandet nogle steder. Du finder dog nemt et godt sted at gå ud.

Værelser (som hotellet kalder bungalows) og suiter ligger i 2-plansbygninger spredt i haven. Alt i det lave byggeri er smagfuldt indrettet med lyse farver og stor brug af naturmaterialer. Vi anbefaler et værelse (bungalow) på 26 m2 med udsigt til den grønne have, pool eller strand. Til familie anbefales suiter på 34 m2, eller en stor deluxe family bungalow på 42 m2, der kan huse 2 voksne og 3 børn under 14 år i eget soveværelse. Connecting bungalows og suiter kan også garanteres. 

Forkæl dig selv med et besøg i The Cute Spa. Her er også yoga, fitness og pilates. Cretan Malia Parks fem restauranter har fokus på autentisk gastronomi fra Middelhavskøkkenerne skabt på lokale råvarer. Hør om mulighed for halvpension og all inclusive.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

  • 2 pools
  • 3 restauranter
  • 3 barer
  • Spa
  • Fitness
  • Cykeludlejning
  • Tennis
  • Vandsport

Relaterede rejser

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.