Solo golfture

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Solo og social på greenen

Se alle golfrejsetilbud Send rejseforespørgsel til vores golfafdeling

Hos Profil Rejser Golf har vi efterhånden stor erfaring med solo golf og matchture for spillere, der spiller solo. Formålet er som altid at give enkeltpersoner muligheden for masser af sjov golf og socialt samvær med andre golfentusiaster og ligesindede.

Af erfaring ved vi, at fællesskab og samvær på greenen er vigtige elementer for en god golfferie. Derfor arrangerer vi året rundt solo-matchture og individuel golf for solorejsende på alle niveauer, begyndere som eksperter. Der er udfordringer for alle og ligesindede at dele dem med. Oftest er der en dansk matchleder med, og gruppen vil normalt være på omkring 24 personer.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.