Golfrejse til Royal Catalonia Bavaro Resort

Dominikanske Republik - Punta Cana

 • Frit spil på resortets egen 18 hullers bane i spændende caribisk design
 • Skønt resort kun for voksne over 18 år
 • All inclusive med bl.a. caribisk, mexicansk og italiensk mad
 • Kort afstand til andre fantastiske golfbaner i området

Har du brug for en golfferie uden børn i skønne omgivelser ved en af verdens bedste strande? 

Oplev rendyrket afslapning med caribisk stemning og fantastiske golfbaner på det dejlige 5-stjernede Royal Catalonia Bavaro Resort.

Catalonia Royal Bavaro Resort er et resort kun for voksne over 18 år, som tilbyder værelser fra størrelsen junior suite. Resortet ligger på den verdenskendte Bavaro Beach, som af UNESCO er valgt til at være blandt de ti bedste strande i verden. Skulle du ikke ønske at bade i havet har resortet flere store flotte pools. Resortet tilbyder et dejligt all inclusive koncept med bl.a. caribisk, asiatisk, mexicansk, italiensk og amerikansk mad. Hotellets har en 18 hullers golfbane i et spændende caribisk design samt en kortere 9 hullers bane, som kan spilles af alle uanset handicap. Resortet ligger kun ca. 25 min. fra lufthavnen, og i kort afstand til de andre fantastiske golfbaner i området.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

Dominikanske Republik

Punta Cana

10 nætter / 12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Punta Cana

Rejser til Punta Cana

Strandene med det fine hvide sand ligger som perler på en snor på den 50 km lange turkisblå kystlinje, der hører til Punta Cana. Én af de største og mest kendte, Bavaro-stranden, er på grund sit rige plante- og dyreliv erklæret nationalskat af den dominikanske regering.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Punta Cana - 10 nætter

Royal Catalonia Bávaro
Se kort

Royal Catalonia Bávaro

Beliggenhed: Dominikanske Republik, Punta Cana

En herlig frugtkurv og champagne venter på dit værelse, når du checker ind på dette 5-stjernede resort.

De 44 store juniorsuiter har egen balkon eller terrasse, satellit-tv med DVD, badekåber og slippers. 
Alle ikke-motoriserede aktiviteter er gratis, ligesom den velindrettede spa med sauna, hydromassage, tyrkisk bad og jacuzzi naturligvis også er det.
Morgenmaden serveres enten på dit værelse, i hovedrestauranten eller i strandrestauranten, hvis du foretrækker continental morgenmad. 
Frokost og middag kan indtages i hovedrestauranten, i den smukke Thalassa-restaurant eller i en af a la carte restauranterne, hvor du kan vælge mellem fransk, japansk, mexicansk eller steakrestaurant. Alle måltider og drikkevarer, både til maden og i baren, indgår i all inclusive-pakken.

Her er shows hver aften og hver uge afholdes et barbecue beach party med live band. Golfen spilles på Caribe Golf med 18 huller eller 9-hullers banen Cabeza de Toro.

OBS! Royal Catalonia er forbeholdt voksne, så der er en aldersgrænse på 18 år.

Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Patricia

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser