Ubegrænset golf på det sydlige Gran Canaria

Spanien - Kanarieøerne
 • Direkte fly København - Gran Canaria t/r inkl. bagage og golfbag
 • 7 nætter på 4* Lopesan Costa Meloneras inkl. morgenmad
 • Billeje inkl. fri km og forsikringer
 • Ubegrænset golf i 5 fortløbende dage
 
Rejs til Gran Canaria og spil ubegrænset golf på Meloneras Golf med udsigt til Atlanterhavet

Gran Canaria er et rent golfparadis med imponerende baner, der er både flotte men også udfordrende. Vejret er oftest godt, det er nemt at rejse dertil, og så rummer øen en betagende natur, hvilket også afspejles i golfbanerne. En rejse, der er oplagt til både par, herre- eller dametur og venner, der ønsker at spille golf sydpå.

Meloneras Golf i udkanten af Maspalomas er en af de bedre golfbaner på Gran Canaria. De 18 huller til par 71 spilles forholdsvis kort med 5.347 meter fra gul tee og 4.491 meter fra rød, til gengæld har banearkitekten Ron Kirby formået at skabe en perfekt balance mellem sværhedsgrad og fordeling af hullerne. Hvert af hullerne kan spilles fra fire forskellige teesteder og derfor kan både høj- og lavhandicapperen få en fornøjelig runde på Meloneras. En ting er i hvert fald helt sikkert. Banen placering helt ude ved kysten, og med flere af hullerne helt ud til havet, er Meloneras Golf noget helt specielt og en bane som både stand- og kvalitetsmæssigt intet lader tilbage at ønske.

Teesteder, fairways, greens og bunkers er alle i topstandart og servicen både i shoppen og den lille intime bar er også i topklasse. Banen kan spilles med trolley, men da buggy har indbygget GPS og kan absolut anbefales.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

 
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Spanien

Kanarieøerne

8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

Kanarieøerne - 7 nætter

Lopesan Costa Meloneras, Gran Canaria
Se kort

Lopesan Costa Meloneras, Gran Canaria

Beliggenhed: Spanien, Kanarieøerne

Hotellet ligger i hjertet af det mest eksclusive område på Gran Canaria kaldet Meloneras. 

Værelserne har hav- eller bjergudsigt, balkon, aircondition, satellit-tv, telefon og hårtørrer. Hotellet har fem restauranter og flere barer, stort haveanlæg omkring et imponerende poolområde. Her er flere tennisbaner, masser af strandaktiviteter og en stor privat parkeringsplads. Hotellet ejer nu to golfbaner den kendte Maspalomas og den ganske nye Meloneras Golf. Meloneras er centrum i det interessante butiks - og restaurations miljø ved Maspalomas og så stort, at du vil opleve at der er rigeligt med aktivitetsmuligheder, indenfor hotellets egne rammer.

Læs mere her
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.