Golf og fredfyldt luksus i Hua Hin

Thailand - Hua Hin
 • Fly til Thailand t/r inkl. bagage og golfbag
 • 8 nætter på 5* Let's Sea Hua Hin al Fresco Resort inkl. morgenmad
 • 5 runder golf i Hua Hin
 • Al transport mellem lufthavn, hotel og golfbaner

Lad et luksusophold på trendy Let's Sea Hua Hin al Fresco Resort i Hua Hin sætte rammen for din golfrejse til Thailands bedste golfbaner. Kombiner den afslappede stemning på dette adults only resort med 5 spændende runder golf på forskellige baner.

Hua Hin i Thailand er blevet et af danskernes foretrukne mål for golfrejser. Denne golfrejse kombinerer det bedste af to verdener; golfoplevelser på fem af Hua Hins bedste golfbaner med et fredfyldt ophold på Let's Sea Hua Hin al Fresco Resort ved en lang, gylden strand. Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, og det dejlige boutique-hotel bliver lovprist for sin afslappede atmosfære og det høje serviceniveau. Bemærk, hotellet er 'adults only'.

Hua Hin - golf nær regnskoven

Her er et højt serviceniveau, hvor alle spillere har egen caddie, som vejleder om afstande og forhindringer, så du kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig at spille golf. Og så er her nogle unikke oplevelser, som at slå ud i en tropisk have på grænsen til regnskoven, mens nysgerrige aber piler ind over fairways og måske ‘låner’ din bold.

Golfbaner designet af de største

Golfen er kendetegnet ved, at man ikke er gået på kompromis ved bygning af banerne. Man har ganske enkelt valgt klodens bedste designere, med det resultat at næsten alle baner har en Jack Nicklaus, Gary Player, Trent Jones, Pete Dye eller Arnold Palmer som den kreative kraft, hvilket så har medført en konkurrence om at lave den mest spektakulære og udfordrende bane. Heldigvis er det ikke, i de områder vi har valgt at lave golfrejser til, overvældende dyrt at prøve de mange forskellige baner, så sæt god tid af til golf - du kommer hjem med en temmelig omfattende bagage af store golfoplevelser.

Golfrunder inkluderet på 5 baner

På denne rejse er inkluderet en runde golf på hver af følgende baner: Imperial Lake View Golf Club, Majestic Creek Golf Club, Royal Hua Hin Golf Club, Sea Pine Golf Course og Springfield Royal Country Club, men vi tilbyder også golf på andre baner i Hua Hin, og skræddersyr naturligvis din golfferie fuldstændig efter dine ønsker.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Thailand

Hua Hin

11 dage

fra kr. 17.960

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Hua Hin

Rejser til Hua Hin

Er du til lange, gyldne strande med gode restauranter og underholdning i din umiddelbare nærhed?
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Hua Hin - 8 nætter

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort
Se kort

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Beliggenhed: Thailand, Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er et chik "adults only" boutique resort med blot 40 værelser beliggende direkte ved 5 km lange strand, ca. 10 minutters kørsel syd for Hua Hin by. Det perfekte 'hideaway' for voksne, som vil forkæles i romantiske omgivelser med afslappet atmosfære og udsøgt service. Bemærk at kun gæster over 12 år accepteres på hotellet.

Suiterne er store og trendy indrettede og har naturligvis alle tænkelige og moderne faciliteter, f.eks. fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter, værdiboks og skønt badeværelse med stort badekar. Du kan enten bo i 48 m2 stort Pool Access Jacuzzi Suite med terrasse og trappe til den 120 meter lange swimmingpool, eller i 68 m2 stor Moondeck Jacuzzi Suite med solsenge på egen stor og ugeneret tagterrasse.

I hotellets fantastiske restaurant, Let's Sea Hua Hin's Beach Restaurant, kan du indtage måltiderne med smuk udsigt til stranden og havet. Nyd en drink i lobbybaren, Breeze Bar eller med udsigt over havet i Sand Lounge. Få energidepoterne opladet og bliv som født på ny med en blid og næsten mediterende massage i Gaia Spa's stemningsfulde og luksuriøse omgivelser. Har du behov for motion under opholdet, så tilbydes Fitness Studio ligesom hotellet stiller cykler til rådighed for gæsterne.  

Tilkøb Z-Luxe Club
Tilkøb hotellets Z-Luxe Club pakke og få mange ekstra ydelser og fordele - kontakt os for mere information herom.

Officiel hotelkategori: 5*
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser