Progolf & Matchture

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Elsker I at spille golf, og kan I lide en hyggelig dyst mod andre golfentusiaster? Så er vores progolf og matchture med sikkerhed noget for jer.

Se alle golfrejsetilbud Send rejseforespørgsel til vores golfafdeling

Måske er I en gruppe venner eller et par, som gerne vil af sted på en hyggelig golfferie, hvor golfspil og socialt samvær med andre golfentusiaster er i fokus. På vores matchture er I af sted med en gruppe ligesindede golfentusiaster og en dansk rejseleder, og essensen er at have det sjovt sammen og spille masser af golf. 

I løbet af ferien vil der være venskabelige hyggeturneringer, men også mulighed for at udforske banerne selv, og der er lejlighed for at dele fif og teknikker. Efter en dejlig dag på ude på banerne er der hygge med drinks og snacks til after-golf, hvor vinderen af vores lille turnering også udnævnes. Om aftenen tager vi som regel ud at spise på gode restauranter. 

Golfrejser for danske PGA-golftrænere og klubber

Vi arrangerer også golfrejser for danske PGA-golftrænere og deres klubber. Er du dansk PGA-golftræner eller repræsentant for eksempelvist dameklubben, herreklubben, seniorklubben m.m., og interesseret i en golfrejse eksklusivt til medlemmerne i jeres klub, så kontakt Patricia Alvarez eller Jens Zacho på 77 33 56 20 og hør nærmere. 

Er du medlem af en golfklub, og kunne du tænke dig at komme på rejse med denne, så hør i shoppen, hvilke rejser din lokale pro-golfer har arrangeret med Profil Rejser Golf. Vores specialister, Patricia Alvarez og Jens Zacho, har mangeårig erfaring med rejser til pro´er og klubberne i klubben.

Praktisk info: 
  • Vi arrangerer progolf og matchture til det meste af verden 
  • 16-24 personer pr. rejse 
  • Der kan forekomme et ekstratillæg for enkeltværelser
Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.