Doral Golf Resort and Spa

Florida - Miami
  • Spændende familievenligt golfhotel
  • Berømt spaområde
  • Veludstyrede værelser og suiter
  • Egne restauranter med en bred menu
Det 5-stjernede resort åbnede i 1962 og har derfor fejret sit 50 års jubilæum.

I 1962 åbnede Doris og Alfred Kaskel hotellet og navngav det med en kombination af deres fornavne, så det blev til Doral. Dette er stedet med The Blue Monster, 9-hullers banen Red og en par 3 bane. Samme år var Doral vært for Doral Country Club Open – den første PGA turnering i Florida med datidens største pengepræmie på 50.000 dollar. Med i feltet var legender som Sam Snead, Ben Hogan. Arnold Palmer, Gary Player og den dengang 22-årige Jack Nicklaus, der var i gang med sin første sæson på PGA Tour. 

Lige siden 1962 har The Blue Monster været et tilbagevendende stop hvert år på den amerikanske PGA Tour.

Siden er der kommet et meget berømt spa til, samt flere golfbaner – den seneste i 2000 designet af australske Greg Norman, også kaldet The Great White.

Doral Resortet har 693 lækre og veludstyrede værelser og suiter, seks restauranter af alle slags, familievenligt Blue Lagoon vandland samt den ypperste undervisning i golf og tennis. 

Derudover har de så også fem topklasse golfbaner – plus alle Miamis herligheder lige udenfor døren. Der er kun cirka 15 minutters kørsel til Miamis internationale lufthavn.
Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.