Best Western Premier Castanea Golf Resort

Tyskland - Lüneburg
  • Rolig beliggenhed 
  • Fine træningsfacilieter
  • Moderne indrettede værelser
  • Hotellet har både en 18 hullers- og en 9 hullers golfbane

Her er det muligt at prøve kræfter med golf i mange niveauer - både den mesterskabsbane som hotellet selv ejer, men også andre gode golfbaner i nærområderne.

Castanea Golf Resort har en rolig beliggenhed i Lüneburgforstaden Adendorf godt 5 km fra det hyggelige centrum med bindingsværkshuse, charmerende gågader og Ilmenaufloden. Hotellet har en 18 hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane. Der findes fine træningsfaciliteter med 20 overdækkede slagsteder på driving range samt et stort indendørs træningscenter. Der er ikke langt til andre gode golfbaner som f.eks. Lüdersburg GC med 2 x 18 huller, den smukke og ret private St. Dionys GC, GC Green Eagle i Winsen og Göhrde GC. 

Hotellets 125 værelser og suiter er rummelige og klassisk indrettet med tv, værdiboks, minibar, kaffe og te samt mineralvand. Alle værelser har lænestol, skrivebord og fransk altan. Nogle værelser har udsigt til golfbanen. 

Resortet har et stort wellnesscenter med opvarmet inden- og udendørs pool, flere slags sauna og dampbade, solterrasse, massage og hudplejebehandlinger. Endvidere er der restauranter, bar, lounge, stort terrasseområde, bridgerum og konferencefaciliteter. Der er mulighed for at dyrke yoga og aerobics eller tage en tur i fitnesscenter. For børnene er der et stort legeland samt 6 udendørs tennisbaner og 2 indendørs tennisbaner nær hotellet.
Læs mere

Hoteloverblik

Resort

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.