Regnum Carya Resort

Tyrkiet - Belek
  • 5-stjernet luksushotel, lige ved stranden
  • Alle værelser og villaer har enten balkon eller terrasse
  • Hotellet har egen golfbane, samt dejlig sandstrand
  • Masser af aktiviteter, både for børn og voksne

Gåafstand til strand, fantastisk udsigt, aktive faciliteter og meget mere! Her er alle ingredienserne til en forrygende ferie!

Regnum Carya Golf & Spa Resort er et helt nyt hotel med egen golfbane i traditionel, engelsk stil. Et 5-stjernet luksushotel i golfparadiset Belek, der ligger lige ved stranden. 

Hotellet har 530 hotelværelser og villaer med egen balkon eller terrasse, hvoraf de fleste har udsigt over Middelhavet, indendørs og udendørs swimmingpool med vandrutsjebaner og bølgebassin, luksuriøst spacenter med massage, sauna og dampbad samt egen sandstrand, restauranter og barer. Der er shows i det udendørs teater og diskotek om aftenen. Derudover kan man spille tennis på de oplyste baner, deltage i fodboldskolen Chelsea Soccer School for børn eller benytte resortes fitnesscenter.  

Golfbanen er designet af Thomson Perrett & Lobb Golf Course Architects, der er grundlagt af den berømte 5-dobbelte vinder af British Open, Peter Thompson. Banen er nomineret som en af de bedste blandt 100 golfklubber i verden og er vært ved internationale turneringer i Tyrkiet. Det er også en af de første baner i Europa, der er oplyst om natten, så gæster kan spille både dag og nat!
Læs mere

Hoteloverblik

Resort

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.